John Arne Riise og Louise Angelica:

Skilles

John Arne Riise og Louise Angelica går hver til sitt etter nesten sju års ekteskap.

BRUDD: Louise Angelica og John Arne Riise bekrefter bruddet. Foto: Andreas Fadum
BRUDD: Louise Angelica og John Arne Riise bekrefter bruddet. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er allerede sju år siden den tidligere fotballstjerna John Arne Riise (40) fikk sin Louise Angelica Riise (31) i 2014, men torsdag bekrefter paret at de skal skilles.

Det bekreftes overfor Se og Hør.

- Jeg kan bekrefte at Louise og jeg dessverre skal skille lag. Det har vært en lang prosess. Men jeg er glad i Louise og vil alltid være det, sier John Arne Riise til Se og Hør.

Louise Angelica har også delt den triste nyheten på sin Instagram.

«Etter 9 fine år sammen har vi kommet fram til at vi ønsker å gå fra hverandre som gode venner. Vi har kun gjensidig kjærlighet og respekt for hverandre, og er veldig takknemlig for tida vi har hatt sammen. Vi sitter igjen med gode minner og ikke minst, vår fantastiske sønn som vi er så stolte av. Dette er kun en situasjon hvor vi har vokst fra hverandre» skriver hun til et bilde av de to.

Avslutningsvis ber hun også om respekt for privatlivet i den vanskelige tida.

Det har foreløpig ikke lykkes Dagbladet å få en kommentar fra John Arne Riise eller hans manager Erland Bakke.

Ble foreldre

Foran rundt 100 gjester bestående av sine nærmeste venner og familie giftet duoen seg i Nordberg kirke. Fem år seinere ble de foreldre for første gang sammen, da sønnen Colin kom til verden.

- Vi er så ufattelig glade. Det er så stort, sa John Arne Riise til Se og Hør da.

FÅR EN SØNN: Louise Angelica Riise føder i nyeste episode av «Kjendismødre». Video: Viafree / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

Familieutvidelsen var definitivt etterlengtet. De to har flere ganger snakket åpent om at de ønsket seg barn sammen, og da ekteparet var med i TV 2-programmet «Bloggerne» erkjente duoen at de slet med å oppfylle nettopp denne drømmen.

- Jeg har aldri vært mer lykkelig enn jeg er akkurat nå. Vi gleder oss til at små barneføtter skal løpe rundt i det nye huset. Livet får en helt ny start for oss, fortalte Louise Angelica til Se og Hør da de kunngjorde graviditeten.

DEN GANG DA: Louise Angelica og John Arne på bryllupsdagen. Nå er det slutt. Foto: Terje Bendiksby / NTB
DEN GANG DA: Louise Angelica og John Arne på bryllupsdagen. Nå er det slutt. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer

Kjøpte luksusvilla

Overfor Se og Hør fortalte John Arne i fjor at også de hadde blitt påvirket av coronapandemien.

- Det er jo lenge å være sammen oppå hverandre, som sikkert de fleste har kjent litt på. Men vi har utnyttet tida veldig godt og brukt tid sammen med Colin, fortalte han, og la til:

STERKT: For Louise Angelica Riise, har hundene hennes betydd ekstra mye. Derfor er det sårt at de begge nå har gått bort. Video: Steffen Pettersen/Marcus Brenden/Ingebjørg Iversen Vis mer

- Vi har gått mye turer i nabolaget vårt, i skogen og ikke minst nede ved vannet. Han har vært veldig heldig som har hatt foreldrene sine der hele tida det første leveåret sitt.

I 2019 flyttet de til en luksusvilla på Nøtterøy i Tønsberg, ikke langt unna eks-fotballstjernens familie, men de har tidligere flyttet på seg en rekke ganger på grunn av John Arnes jobb.

Og noen utfordringer har det vært - for eksempel vet Louise Angelica Riise alt om hvordan det er å sitte hjemme alene mens mannen er på jobb.

- Det er litt ensomt i lengden, for man finner seg venner og gode naboer, og plutselig må vi flytte igjen. Og så må man begynne på nytt, igjen og igjen. Så det er ikke bare enkelt, men vi synes det er mer spennende enn negativt, har hun tidligere uttalt til Dagbladet

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer