Kate Bosworth:

Skilles

Skuespiller Kate Bosworth delte den triste nyheten på Instagram.

SKILLES: Kate Bosworth og ektemannen skiller lag etter åtte år som ektefeller. Foto: Matt Baron/REX/NTB
SKILLES: Kate Bosworth og ektemannen skiller lag etter åtte år som ektefeller. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren og modellen Kate Bosworth (38) giftet seg i 2013 men filmregissøren Michael Polish (50). Paret hadde da vært kjærester i to år, og forlovet i ett. Bosworth og Polish møttes første gang da sistnevnte hadde regi på filmen «Big Sur», der 38-åringen spilte rollen som Billie.

Torsdag kunne imidlertid 38-åringen dele en trist nyhet på sin Instagramprofil - hun og Polish skal skilles, etter åtte år som gift.

Møttes på filmsett

Modellen har lagt ut et bilde av seg, og det som snart er hennes eksmann, som kysser og smiler. Under bildet har hun delt en lang og emosjonell tekst.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Teksten starter med en referanse til en monolog fra filmen «Big Sur», som var der hun først ble introdusert til det som skulle bli hennes ektemann gjennom åtte år.

Resten av teksten innleder hun slik:

«Begynnelsen er ofte den beste delen av kjærligheten. Fyrverkeri, magneter, opprør - tiltrekningen. Starten signaliserer en vid åpen mulighet».

Videre skriver skuespilleren at man har en iboende frykt for at noe skal ende, og at man er redd for å miste det man har - fordi man fikk det man ønsket.

GÅR FRA HVERANDRE: «Microsoft»-grunnlegger Bill Gates (65) og kona Melinda Gates (56) skilles etter 27 års ekteskap. Vis mer

Hun mener vi må slutte å være redd, og heller fokusere på å elske. Det har hun og ektemannen gjort, og det er deres sannhet, ifølge Bosworth.

«Hjertene våre er fulle, ettersom vi aldri har vært så forelsket og dypt takknemlige for hverandre som vi er i denne beslutningen om å skille lag. Sammen, de siste ti åra, har Michael og jeg valgt kjærlighet, hver gang. (...) I prosessen med å gi slipp har vi erkjent at vår kjærlighet aldri vil ta slutt».

LYKKELIGERE TIDER: Kate Bosworth og Michael Polish forlovet seg i 2012. Her fra premieren av filmen «Big Sur» under Sundance Film Festival året etter. Foto: Danny Moloshok / Invision / AP / NTB
LYKKELIGERE TIDER: Kate Bosworth og Michael Polish forlovet seg i 2012. Her fra premieren av filmen «Big Sur» under Sundance Film Festival året etter. Foto: Danny Moloshok / Invision / AP / NTB Vis mer

«Dette er kjærlighet»

Hun erkjenner at det kommer til å bli en rar og uvant tid framover, men at de fortsatt kommer til å ha kontakt og at de fortsatt kommer til å dele livene sine med hverandre.

ENSOM: Venke Knutson gjestet «Lindmo», og der fortalte hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

«Vi tror de mest episke kjærlighetshistoriene er de som overgår forventning. Vår største ære har vært å oppleve kjærlighet som dette, og å fortsette å beundre skjønnheten i kjærlighetens evolusjon. Hva skjer når vi når slutten av noe og innser … vi er bare i begynnelsen. Dette er kjærlighet».

Bosworth og Polish har ingen barn sammen, men sistnevnte har ei datter fra et tidligere forhold, Jasper. Skuespilleren har dermed fungert som en stemor overfor Jasper. Selv har hun ingen barn.

Tidligere har 38-åringen hatt et av-og-på-forhold med skuespillerkollega og Hollywood-kjekkasen Orlando Bloom. De skal ha datet fra 2003, til forholdet tok slutt en siste gang i september 2006.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer