Heine Totland og Silje Nergaard:

Skilles

Går fra hverandre etter 24 år som mann og kone.

GÅR FRA HVERANDRE: Silje Nergaard og Heine Totland har gjort det slutt. Foto: Erlend Aas / NTB / POOL
GÅR FRA HVERANDRE: Silje Nergaard og Heine Totland har gjort det slutt. Foto: Erlend Aas / NTB / POOL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Musiker-paret Heine Totland (51) og Silje Nergaard (56) giftet seg i 1998. Sammen har de tre barn, Erle (24), Karla (18), og Jonah (12).

Nå bekrefter paret at de har valgt å gå hver til sitt.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Det bekreftet paret ovenfor VG.

- Etter mange fine år sammen, har vi blitt enige om å gå fra hverandre som par. Vi vil heldigvis fortsatt være tilstede i hverandres liv som gode venner, foreldre og samarbeidspartnere. Det er vi begge glade for, skriver Totland i et innlegg på Instagram.

Nergaard har delt samme melding på sin Instagramprofil.

Begge har en lang musikkarriere bak seg.

Totland har blant annet spilt i Mamma Mia-musikalen, deltatt i Melodi Grand Prix, og var nylig å se i Farmen Kjendis på TV 2.

Nergaard er en av Norges mest profilerte jazzmusikere.

GÅR FRA HVERANDRE: «Microsoft»-grunnlegger Bill Gates (65) og kona Melinda Gates (56) skilles etter 27 års ekteskap. Vis mer

Dagbladet har ikke lykkes i å komme i kontakt med verken Nergaard eller Totland.

I 2004 opplevde paret manges største mareritt, da han og familien ble fanget midt i tsunamien i Thailand. I et intervju med Se og hør i 2018 kunne Totland fortelle om hvordan han måtte velge mellom barna da tsunamien inntraff.

Til slutt valgte han å ta seg av sitt da yngste barn, Karla, siden de andre kunne svømme

- Mage mot mage ble vi skylt innover. Vi gikk til bunns, fikk en solseng i hodet, alt var kaotisk, forteller han åpenhjertig om dramaet, og forklarer at mens han var sammen med sin yngste datter, visste han ikke hvor de tre andre barna befant seg.

Alle overlevde tsunamikatastrofen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer