Janni og Jon Olsson Delér:

Skilles

Går fra hverandre etter 11 år.

BRUDD: Det svenske superparet går fra hverandre. Foto: Hampus Marcussen
BRUDD: Det svenske superparet går fra hverandre. Foto: Hampus Marcussen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det svenske superparet Janni (32) og Jon (40) Olsson Delér går fra hverandre.

Det melder de i en felles uttalelse på Instagram.

«Dette er nok det siste innlegget vi trodde vi skulle skrive, men tidligere i sommer valgte vi å gå fra hverandre (...) Vi har hatt 11 utrolige år sammen. Mange eventyr, masse kjærlighet, mange gode og tøffe stunder, og vi har laget to fantastiske barn som vi elsker mer enn livet», er noe av det de skriver i innlegget.

Videre skriver de at de vil forbli venner og fortsatt ta del i livene til hverandre. De understreker også at ingenting spesielt har skjedd, og at det derfor ikke trengs å bli spekulert i hva som er grunnen til bruddet.

«Vi har vokst fra hverandre og vi tror at alle forhold kan forandre seg, så istedenfor å være et par vil vi nå være en familie med masse kjærlighet på en annerledes måte».

Eksparet er to av Sveriges største influensere, med henholdsvis 1,2 millioner og én million følgere på Instagram. Sammen har de barna Leon og Leia.

Jon har gjort suksess som freestyle alpinist, i tillegg til å være deleier i ryggsekkmerket Douchebag. Både Janni og Jon er svært populære på Youtube, hvor de deler klipp av sitt luksuriøse liv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.