Robin Wright:

- Skilles

«House of Cards»-stjerna skilles fra ektemannen etter fire år.

OVER OG UT: Robin Wright og designer-ektemannen går hver til sitt. Foto: AFP PHOTO / Valery HACHE / NTB.
OVER OG UT: Robin Wright og designer-ektemannen går hver til sitt. Foto: AFP PHOTO / Valery HACHE / NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjærligheten mellom skuespilleren Robin Wright (56) og den franske motedesigneren Clément Giraudet begynte å blomstre da de møttes under moteuka i Paris, i 2017.

Nå skal imidlertid kjærligheten ha tatt slutt for stjerneparet. Ifølge TMZ skal Wright ha søkt om skillsmisse fra Giraudet i sommer.

UTE: Lasse Matberg ble singel rett før «Skal vi danse»-innspillingen begynte, men hadde til gode å kommentere bruddet offentlig før han lørdag røk ut av konkurransen. Video: Luna Lea Vis mer

Gjennom hele ekteskapet holdt de romansen svært privat. De deltok sjeldent på offentlige arrangementer sammen, og delte sjeldent bilder av hverandre på sosiale medier.

I august 2018 giftet de seg i Frankrike, hvor de feiret med en liten fest.

- Hun ville at det skulle handle kun om dem, ikke en stor greie, sa en kilde til People den gangen.

Ifølge rettsdokumentene TMZ har fått tilgang på, skal «uforenlige forskjeller» være oppført som grunnen til ønske om skilsmisse.

UTBRUDD: Bianca og Benjamin Ingrosso og Pernilla Wahlgren i «Wahlgrens verden» har en intens diskusjon i bilen. Video: Discovery+. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

Videre skriver TMZ at skuespilleren skriver at «alle eiendeler er hans/hennes særeie». 56-åringen skal også ha krysset av for å blokkere rettens mulighet til å tildele underholdningsbidrag til enten henne eller den kommende eksmannen.

Dette er skuespillerens tredje skilsmisse. Wright har nemlig vært gift to ganger tidligere.

Mellom 1996 og 2010 var hun gift med skuespilleren Sean Penn (62), som hun også fikk to barn sammen med.

Før det var hun gift med Dane Witherspoon, som hun møtte under innspillingen av såpeserien «Santa Barbara». De var gift mellom 1986 og 1988. Witherspoon døde i 2014, 56 år gammel

KORTHUSET SOM FALT: Den Oscar-belønnede skuespilleren Kevin Spacey var en av mange som ble felt i forbindelse med #metoo-kampanjen. Nå viser han seg igjen, i det mange beskriver som en bisarr video.Video: CNN Vis mer

Wright er kanskje mest kjent for rollen som Claire Underwood i serien «House of Cards», og som Jenny i filmen «Forrest Gump».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer