Celine Maktabi og Morten Borg:

Skilsmisse for Marius Borg Høibys far

Morten Borg og Celine Maktabi skilles etter 15 år.

SKILLES: Morten Borg og Celine Maktabi går fra hverandre etter 15 års ekteskap. Foto: NTB scanpix
SKILLES: Morten Borg og Celine Maktabi går fra hverandre etter 15 års ekteskap. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2004 giftet Morten Borg (51), kronprinsesse Mette-Marits (45) eks og Marius Borg Høibys (22) far, seg med teppearvingen Celine Maktabi (41).

Paret møttes året før bryllupet, og forlovet seg på ferie i Egypt. Bryllupet i 2004 ble dekket bredt av pressen, som fotograferte det nygifte paret utenfor Bygdøy kirke. I bakgrunnen på bildene kan man skimte vesle Marius Borg Høiby, som på tidspunktet var sju år gammel.

Nå har eventyret tatt slutt.

Overfor Se og Hør bekrefter Maktabi at de to har flyttet fra hverandre, og at ekteskapet er over. Borg har ikke besvart Se og Hørs henvendelser angående bruddet.

Tatoverte navnene

Ekteparet har vært veldig private, og har sjelden dukket opp på arrangementer sammen. De har også gitt svært få intervjuer opp gjennom åra. I 2008 lot derimot Celine seg intervjue av Dagbladet Magasinet, i et portrett der man fikk et unikt innblikk i hennes liv.

Saken fortsetter nedenfor.

SØT: «Lille Marius» løp rundt i farens bryllup i 2004, og er med på mange av bildene som ble tatt den dagen. Her hilser han på Celine Maktabis far, teppehandleren Mahmoud Maktabi. Foto: NTB scanpix
SØT: «Lille Marius» løp rundt i farens bryllup i 2004, og er med på mange av bildene som ble tatt den dagen. Her hilser han på Celine Maktabis far, teppehandleren Mahmoud Maktabi. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det innebar også ekteskapet. Hun kunne blant annet fortelle at hun hadde tatovert navnene til barna og ektemannen.

- Hvis folk spør meg, så sier jeg at jeg har tre sønner. Jeg gjør ikke forskjell på dem. Jeg betegner meg selv som Marius' andre mor. For meg er han akkurat som alle andre barn, og jeg behandler ham på samme måte som de to andre guttene mine. Vi går ut og bowler, vi har putekrig i senga alle sammen, og vi står på skateboard, sa hun den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

TATOVERTE NAVNENE: Celine Maktabi har tatovert navnene på både barna og eksmannen. Her er hun fotografert i 2008. Foto: NTB scanpix
TATOVERTE NAVNENE: Celine Maktabi har tatovert navnene på både barna og eksmannen. Her er hun fotografert i 2008. Foto: NTB scanpix Vis mer

På spørsmål om bonussønnen syntes det var en nedtur å måtte reise fra Skaugum til parets leilighet, svarte hun følgende:

- Nei, det tror jeg ikke. Han er heldig, han har to gode hjem med mye kjærlighet. Jeg er gift med faren hans. Så enkelt er det.

Modellsønn

Fra et tidligere forhold har hun sønnen Emanuel (19), og sammen med Morten Borg fikk hun sønnen Lucas (14). Hennes eldste sønn har gjort det bra som modell de siste åra, og er blitt spådd en lys framtid i bransjen.

På Instagram har han 3600 følgere, og deler gjerne bilder fra sine mange modelloppdrag.

Se dette innlegget på Instagram

🦈

Et innlegg delt av 〽️ємαиυєℓ мαктαвι〽️ (@emanuelmaktabi)

Overfor MinMote i 2017, fortalte mamma Maktabi at hun var støttende til sønnens modelldrøm.

- Skolen er det viktigste, uansett. Han har fått mange tilbud, og det er veldig gøy. Han trives godt med modellyrket og vi er allerede i gang med å gjøre forskjellige avtaler og bookinger framover, sa hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer