Rob Riggle:

Skilsmissedrama: Hevder kona overvåket ham

Etter 21 års ekteskap ble det kroken på døra for paret. Nå har imidlertid skilsmissen tatt en dramatisk vending.

SKILLES: Rob og Tiffany Riggle sendte inn skilsmissepapirene i oktober i fjor. Nå har det kommet fram sjokkerende påstander. Foto: Eric Charbonneau / REX / NTB
SKILLES: Rob og Tiffany Riggle sendte inn skilsmissepapirene i oktober i fjor. Nå har det kommet fram sjokkerende påstander. Foto: Eric Charbonneau / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I oktober fjor ble det kjent at skuespiller og komiker Rob Riggle (51), kjent fra filmer som «The Hangover» og «Step Brothers», og kona Tiffany Riggle skulle skilles - etter 21 år som mann og kone.

Den gang ble det kjent at det var kona som hadde sendt inn skilsmissepapirene, der hun hadde oppnevnt uforenlige forskjeller som grunnen til bruddet.

Paret ga hverandre sitt ja i april i 1999, før det alså var kroken på døra i mai i fjor, ifølge danske BT.

Nå, omlag ett år etter bruddet, har imidlertid skilmsissen tatt en dramatisk vending. Ifølge nye rettsdokumenter som TMZ har fått tilgang til, er det tidligere paret langt fra en enighet om bruddet - som skal involvere alt fra savnede penger til overvåking.

Mener ekskona stjal penger

Ekteparet flyttet fra hverandre i fjor, og komikeren skal deretter ha bosatt seg i en av parets mindre leiligheter. Tiffany skal ha blitt boende i parets felles hjem, sammen med de to barna Abigail (16) og George (12).

Kort tid seinere skal det, ifølge rettsdokumentene, ha blitt stjålet 28 000 dollar, 233 000 norske kroner, fra leiligheten. I dokumentene hevder skuespilleren at det er ekskona som har tatt pengene, som skal ha vært til nødstilfeller, ettersom hun hadde tilgang til leiligheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer