Prins Louis:

Skilsmissen rystet kongehuset - forlovet igjen

Prins Louis gikk gjennom en svært stygg skilsmisse i 2017. Nå er han forlovet på nytt.

FORLOVET: Advokaten Scarlett-Lauren Sirgue og prins Louis er forlovet. Dette blir prinsens andre ekteskap. Foto: Kongehuset i Luxembourg / Emanuele Scorcelletti
FORLOVET: Advokaten Scarlett-Lauren Sirgue og prins Louis er forlovet. Dette blir prinsens andre ekteskap. Foto: Kongehuset i Luxembourg / Emanuele Scorcelletti Vis mer
Publisert

I januar for over fire år siden fikk kongehuset i Luxembourg internasjonal oppmerksomhet da det ble kjent at prins Louis (34) og prinsesse Tessy (35) skulle skilles etter over ti år som ektepar. Det annonserte prinsens foreldre, og storhertugdømmets regentpar i en pressemelding.

I etterkant tok skilsmissen langt fra en vennlig vending og havnet derimot blant annet i retten. Beskrivelser som «gold digger» og navnesverting var blant punktene som gjorde at det tidligere ekteparet havnet i strupen på hverandre.

- Ønsker dem enorm lykke

Men nå ser det ut til at prinsen har lagt skandalen bak seg, og er klar for å ta steget inn i ekteskap nok en gang. Tirsdag formiddag kan nemlig kongehuset i Luxembourg dele den hyggelige nyheten om at prins Louis har forlovet seg på ny, denne gang med Scarlett-Lauren Sirgue.

«Vi er svært glade over å kunne annonsere forlovelsen mellom vår sønn, prins Louis, og frøken Scarlett-Lauren Sirgue. Prinsene Gabriel og Noah (Louis' sønner journ.anm) står sammen med oss og omgir paret med all vår kjærlighet. Vi ønsker dem enorm lykke», heter det i pressemeldingen fra kongehuset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer