KJENDIS: Der jeg er i dag ville jeg vært uten Carola, men på en annen vei, sier hennes eksmann Runar Søgaard til bladet Henne.
KJENDIS: Der jeg er i dag ville jeg vært uten Carola, men på en annen vei, sier hennes eksmann Runar Søgaard til bladet Henne.Vis mer

- Skilsmissen var min største fiasko

Runar Søgaard (41) mener han var for umoden.

||| (Dagbladet.no):Nygifte Runar Søgaard (41) skal tjene penger på å være personlig mentor for kjente personligheter i Hollywood, men han vil ikke fortelle hvem.

- Jeg har med vilje holdt en lav profil til alt er dratt i land. I Sverige er de på meg hele tiden. Pressen overvåker alt jeg gjør. Det er paparazzier i hagen, forteller Runar Søgaard til bladet Henne og sier han blir matt av at han og familien følges av paparazzier.

- Alle vet hvem jeg er
Etter å ha bodd 20 år i Sverige er emigranten fra Norge tilbake i moderlandet en gang i måneden for å utvikle den norske delen av lederutviklingsfirmaet Scandinavian Leadership Academy.

- I Sverige vet alle hvem jeg er. Det finnes 10-15 personer som, når de er på forsiden, alltid selger mange aviser. Jeg er en av dem, sier Søgaard, som for snart tre uker siden havnet i avisene da han gjorde opp en av bryllupsregningene i femtiøringer.

Han og Carola Häggkvist giftet seg i 1990 var han 22 år gammel. Ti år senere var bruddet et faktum. Sammen har de sønnen Amadeus.

- Jeg var for snill
- Skilsmissen er min største fiasko. Jeg lærte at jeg iblant hadde vært for snill. Iblant hadde jeg vært for umoden. Man kan ikke overtale en person til noe den ikke vil. Man vokser aldri fra hverandre hvis man snakker sammen, sier Runar til bladet.

I august giftet han seg på nytt med den svenske millionæren og småbarnsmoren Jessica Karlsson (34).

- Der jeg er i dag ville jeg vært uten Carola, men på en annen vei. Fordi jeg giftet meg med en kjent person gikk det mye raskere.

NYGIFT: Runar Søgaard giftet seg med sin Jessica Karlsson i august i fjor.
NYGIFT: Runar Søgaard giftet seg med sin Jessica Karlsson i august i fjor. Vis mer