Richard Gere:

Skilte seg etter 11 års ekteskap. Nå har filmstjerna blitt sammen med 32 år yngre Alejandra

- Jeg digger energi og åpenhet, sier Richard Gere. 

FUNNET KJÆRLIGHETEN PÅ NY: Filmstjerna Richard Gere har forelsket seg i den 32 år yngre spanjolen Alejandra Silva. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix,
FUNNET KJÆRLIGHETEN PÅ NY: Filmstjerna Richard Gere har forelsket seg i den 32 år yngre spanjolen Alejandra Silva. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix, Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den amerikanske filmstjerna Richard Gere (67) er for mange kjent fra ikoniske filmer som «Pretty Woman», «Runaway Bride» og «Chicago». Han er også godt kjent for sitt humanitære arbeid, og har blant annet gått i bresjen for menneskerettigheter i Tibet og hiv- og aids-smittede.

Gere blir av mange ansett som et av Hollywoods største sexsymboler, spesielt i syne yngre dager. Hans svært offentlige og veldokumenterte forhold med modellene Cindy Crawford og Carey Lowell fikk særlig oppmerksomhet.

Sistnevnte separerte han seg fra i 2013, etter 11 år som mann og kone. Skilsmissen gikk gjennom i fjor, og Lowell fikk nærmere 700 millioner kroner i oppgjøret.

Ny kjæreste

Gere har derimot ikke gått ulykkelig de siste åra. Han har funnet kjærligheten igjen, denne gangen med 32 år yngre Alejandra Silva (35). I et nytt intervju med Aftonbladet letter skuespilleren på sløret om romansen.

- Det handler ikke om alder. Blir man forelska, så blir man det. Det er egentlig alt, forteller han til den svenske avisa og fortsetter:

- Jeg liker energi og jeg liker åpenhet. Hun er en veldig åpen person som fortsetter å lære nye ting. Hun er ikke et konkurransemenneske som er redd for å gi seg selv et selvkritisk blikk i speilet. Hun prøver alltid å bli bedre, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer