Johannes Thingnes Bø:

Skiskytterstjerna giftet seg: Hedda svarte ja

Skjøt full blink på hjemmebane.

GIFTET SEG: I dag giftet skiskytter Johannes Thingnes Bø seg med sin kjære Hedda Kløvstad Dæhli. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
GIFTET SEG: I dag giftet skiskytter Johannes Thingnes Bø seg med sin kjære Hedda Kløvstad Dæhli. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I desember avslørte skiskytter Johannes Thingnes Bø (25) den gledelige nyheten om at han hadde fridd til kjæresten Hedda Kløvstad Dæhli (24).

I dag gikk duoen ned kirkegulvet sammen i Vestmarka kirke, hvor venner og familie hadde samlet seg for å se paret bli smidd i hymens lenker.

Johannes og Hedda, endelig Mr and Mrs!❤️💍👰🏽🤵🏼 #dæhlibø2018

A post shared by gitasimonsen (@gitasimonsen) on

Flere av bryllupsgjestene har delt bilder fra Thingnes Bøs store dag, deriblant tidligere TV 2-profil Samantha Skogrand, som har delt en video av brudeparet i kirken, på Instagram.

At skiskytteren hadde fått ja av sin kjære, annonserte han ved å publisere et bilde på Instagram av kjærestens hånd med en nydelig diamantring på.

«She said YES», skrev han under bildet.

She said YES! 💍 @heddaehli

Et innlegg delt av Johannes Thingnes Bø⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️ (@johannesbo)

Kjøpte luksusleilighet

I februar i fjor ble duoen samboere da de flyttet inn i en 104 kvadratmeter stor leilighet på Vinderen i Oslo.

Prislappen var på hele 8,1 millioner kroner, og boligen ligger bare et lite steinkast fra leiligheten der broren Tarjei Bø (29) bor.

Emil Hegle Svendsen (32) og forloveden Samantha Skogrand (28) bor også i samme nabolag.

Sterke følelser

Johannes og Hedda møttes allerede sommeren 2015. Men selv om begge har vært ganske flittige med å videreformidle sine sterke følelser for hverandre på sosiale media, så var det først under lanseringen av Kygos kleskolleksjon i Oslo i august i 2016 at de viste seg offentlig for første gang.

I juni samme år postet Hedda et bilde av seg og Johannes på sin åpne Instagram-konto med følgende, spøkefulle tekst:

«For ett år siden i dag skjenka han meg på Prosecco og spurte om vi skulle bli kjærester. Jeg sa ja, og det er en av de bedre avtalene jeg har inngått i fylla».

Skiskytterprinsen repliserte med følgende kommentar: «Du er greit søt. Verdens beste Hedda».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer