Johannes Thingnes Bø:

Skiskytterstjerna skal bli pappa

Skiskytter Johannes Thingnes Bø og kona venter sitt første barn.

VENTER BARN: Johannes Thingnes Bø og kona Hedda Dæhli Bø blir foreldre. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Johannes Thingnes Bø og kona Hedda Dæhli Bø blir foreldre. Foto: NTB ScanpixVis mer

Skiskytterstjerna Johannes Thingnes Bø (26) og kona Hedda Dæhli Bø venter sitt første barn sammen. Den gledelige nyheten avslører ekteparet på Instagram.

«Vi venter barn! Vi er så lykkelige og takknemlige. Januar kan ikke komme fort nok», skriver Johannes Thingnes Bø til et bilde av kona med en babykul på magen.

Hedda Dæhli Bø har delt det samme bildet på sin Instagram-profil, der hun skriver følgende:

«Johannes og jeg venter barn i januar! Det synes vi er det fineste man kan vente på, og vi er så utrolig takknemlige».

Babynyheten kommer et drøyt år etter at duoen den 30. juni i fjor ga hverandre sine ja og ble erklært mann og kone i Vestmarka kirke i Eidskog.

Frieriet fant sted i desember året før, og også nyheten om at paret skulle gifte seg ble delt på Instagram. Den gang la Thingnes Bø ut et bilde av kjærestens hånd med en glitrende diamantring.

Kjøpte luksusleilighet

Paret møttes allerede sommeren 2015. Men selv om begge hadde vært ganske flittige med å videreformidle sine sterke følelser for hverandre i sosiale medier, så var det først under lanseringen av Kygos kleskolleksjon i Oslo i august i 2016 at de viste seg offentlig for første gang.

I juni samme år postet Hedda et bilde av seg og Johannes på sin åpne Instagram-konto med følgende, spøkefulle tekst:

«For ett år siden i dag skjenka han meg på Prosecco og spurte om vi skulle bli kjærester. Jeg sa ja, og det er en av de bedre avtalene jeg har inngått i fylla».

I februar 2017 ble duoen samboere da de flyttet inn i en 104 kvadratmeter stor leilighet på Vinderen i Oslo.

Prislappen var på hele 8,1 millioner kroner, og boligen ligger bare et lite steinkast fra broren Tarjei Bø (31) sin leilighet.

Også tidligere skiskytterkollega Emil Hegle Svendsen (34) og forloveden Samantha Skogrand (29) bor i samme nabolag. I januar ble også de foreldre til sitt første barn, da sønnen Magnus kom til verden.