Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Johannes Høsflot Klæbo:

Skistjerna avslører at han har fått seg kjæreste

Avslørte nyheten selv.

FORELSKA: Mandag kveld avslørte Johannes Høsflot Klæbo at han ikke lenger er singel, og at hans utkårede er Pernille Døsvik. Foto: Skjermdump med tillatelse fra Klæbos vlog
FORELSKA: Mandag kveld avslørte Johannes Høsflot Klæbo at han ikke lenger er singel, og at hans utkårede er Pernille Døsvik. Foto: Skjermdump med tillatelse fra Klæbos vlog Vis mer

(Dagbladet): De siste åra har Johannes Høsflot Klæbo (21) markert seg kraftig i skisporet, og nå smiler også lykken privat for den sjarmerende skistjerna.

På sin offentlige Youtube-kanal forteller Klæbo i et nytt innlegg mandag kveld at han er blitt sammen med Pernille Døsvik fra Trondheim. Hun har over 4000 følgere på Instagram, men har ennå ikke lagt ut noen bilder av sin utkårede.

Klæbo forteller at de allerede har vært på kjærestetur sammen.

Feiret bursdag

- Det her er altså min turkamerat, også kalt Pernille Døsvik, aka min kjæreste. Hun er en jeg har kjent en stund, og nå har vi blitt kjærester. Hun er en rå dame som jeg har blitt glad i, og nå dro vi altså på tur for første gang, sier han i videoen.

Under oppholdet koste kjæresteparet seg med øyhopping, bading og trening. Det ble også tid til å kose seg på stranda, noe Klæbo delte flere bilder av på Instagram.

- Alt i alt en strålende tur. Blått hav, saltvann. Pernille hadde bursdag, en fin middag, sier han i videoen, og legger til at paret også fikk beskue noen firfisler som parret seg.

Klæbo viser at han er en ekte gentleman, og bærer blant annet Døsviks veske enkelte steder i videoen.

Det var VG som først omtalte saken. Skistjerna har lenge vært en ettertraktet ungkar, og får mye oppmerksomhet i sosiale medier fra både kvinner og menn.

Dagbladet har vært i kontakt med skistjernas manager og far, Håkon Klæbo, som ikke ønsker å kommentere saken noe ytteligere.

INTERVJUET AV CNN: Johannes Høsflot Klæbo ble intervjuet av CNNs Amanda Davies i Sør-Korea. Den amerikanske TV-kanalen kaller Klæbo for Norges svar på Justin Bieber. Video: CNN Vis mer

Sammenliknet med Justin Bieber

Den sjarmerende trønderen har igjennom sin tid i skisporet fått en solid fanskare og blitt et tenåringsidol for mange - og er blant annet blitt sammenliknet med Justin Bieber av CNN.

«En av de største stjernene i disse lekene er Johannes Høsflot Klæbo. Mannen som kalles Norges Justin Bieber har vunnet tre OL-gull i en alder av 21 år», åpnet de en reportasje om Klæbo med.

TINDER?: Den unge langrennsstjerna Johannes Høsflot Klæbo avslører litt av hvert om langrennsgutta våre. Reporter: Hanne Kathrine Bratholt, Video: Sølve Hindshamar, Klipp: Frida Andersen Vis mer

CNN pekte også på at Klæbo er, med sin medaljefangst fra Pyeongchang, den fjerde mannlige utøveren i vinter-OL gjennom tidene med tre gull før fylte 22 år.

Overfor NRK la ikke Klæbo skjul på at det var stas å bli intervjuet av den verdensdekkende tv-stasjonen:

- Det var kult det, det er mange som kikker på og det er klart at hvis vi gjøre at langrenn kan bli litt større, så hjelper jeg gjerne til. Det er kult å få muligheten til å dra dit. Det er store greier, sa han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media