Bianca Ingrosso:

- Skjelt ut på åpen gate

Sier hun ble stoppet av en fremmed mann i lunsjen.

FÅR KJEFT: Bianca Ingrosso har nok en gang møtt på frekke mennesker på gaten. Foto: Skjermdump/Instagram
FÅR KJEFT: Bianca Ingrosso har nok en gang møtt på frekke mennesker på gaten. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert

Som både TV-profil og Sveriges største influenser har Bianca Ingrosso (27) gjort stor suksess. Det er det ikke alle som unner henne.

Tidligere denne uka publiserte influenseren et bilde på Instagrams historiefunksjon, hvor hun hevdet at hun hadde blitt skjelt ut av en fremmed mann.

«Nå kom det enda en mann fram og sa at jeg burde være flau over meg selv og at det er pinlig at folk liker meg, og han nektet å gå før han fikk sagt at han hater meg. Da satt man der med tårer i lunsjen igjen», skriver influenseren.

Benjamin Ingrosso er med i Youtube-serien «Klarna Drops-by», og der viser han frem hjemmet. Video: Klarna/Rød Løper Vis mer

Har skjedd flere ganger

Dette er ikke første gangen at Ingrosso forteller om ubehag ute på byen. Opptil flere ganger har hun opplevd at ukjente mennesker har kommet opp til henne med hensikt å kritisere.

I fjor ble hun stoppet av en fremmed kvinne på gata, som ville fortelle Ingrosso hvor mye hun mislikte henne, ifølge Expressen.

Det skal ha skjedd bare noen måneder etter at en annen person hadde anklaget henne for å være en uærlig person.

BLEMME PÅ DIREKTEN:Prinsesse Madeleine var på besøk i hjemlandet Sverige. Under et intervju av åpningen går det litt i ball for prinsessen. Video: Pelle T Nilsson. Vis mer

«Jeg begynte faktisk å gråte. At folk virkelig hater meg så mye at de velger å henvende seg til meg på lyse dagen når jeg er ute med hundene mine», skrev Ingrosso på Instagram den gang.

27-åringen legger ikke skjul på at kritikken går inn på henne, selv etter flere år i rampelyset.

«Jeg føler meg virkelig ikke bra av å være på Instagram lenger. Min DM (innboks journ.anm.) er overfylt av hat hver dag, og jeg vet ærlig talt ikke hva jeg gjør for at folk ikke skal misforstå hvert minste lille steg jeg tar», fortalte hun i en tårevåt video på Instagram i fjor.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer