Bianca Ingrosso:

- Skjelt ut på åpen gate

Sier hun ble stoppet av en fremmed mann i lunsjen.

FÅR KJEFT: Bianca Ingrosso har nok en gang møtt på frekke mennesker på gaten. Foto: Skjermdump/Instagram
FÅR KJEFT: Bianca Ingrosso har nok en gang møtt på frekke mennesker på gaten. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Som både TV-profil og Sveriges største influenser har Bianca Ingrosso (27) gjort stor suksess. Det er det ikke alle som unner henne.

Tidligere denne uka publiserte influenseren et bilde på Instagrams historiefunksjon, hvor hun hevdet at hun hadde blitt skjelt ut av en fremmed mann.

«Nå kom det enda en mann fram og sa at jeg burde være flau over meg selv og at det er pinlig at folk liker meg, og han nektet å gå før han fikk sagt at han hater meg. Da satt man der med tårer i lunsjen igjen», skriver influenseren.

Har skjedd flere ganger

Dette er ikke første gangen at Ingrosso forteller om ubehag ute på byen. Opptil flere ganger har hun opplevd at ukjente mennesker har kommet opp til henne med hensikt å kritisere.

I fjor ble hun stoppet av en fremmed kvinne på gata, som ville fortelle Ingrosso hvor mye hun mislikte henne, ifølge Expressen.

Det skal ha skjedd bare noen måneder etter at en annen person hadde anklaget henne for å være en uærlig person.

«Jeg begynte faktisk å gråte. At folk virkelig hater meg så mye at de velger å henvende seg til meg på lyse dagen når jeg er ute med hundene mine», skrev Ingrosso på Instagram den gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.