Caroline Berg Eriksen:

- Skjermer barna mer enn før

Caroline Berg Eriksen har tatt flere grep før hun dukker opp i «Bloggerne».

TAR GREP: Blogger Caroline Berg Eriksen (31) er blitt mer varsom når det kommer til å dele bilder av døtrene med offentligheten. Her forklarer hun hvorfor. Reporter: Miriam Bakkejord. Video: Kevin Smilden Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN: - Barna er mer skjermet nå enn for noen år siden - i hvert fall hun eldste, forteller Caroline Berg Eriksen (31) til Dagbladet.

Fem år er gått siden bloggeren, godt kjent under sitt tidligere bloggnavn «Fotballfrue», ble mamma for første gang. Siden den gang har 31-åringen, sammen med ektemannen Lars-Kristian Eriksen (35), utvidet familien med nok et tilskudd.

Døtrene Nelia (4) og Naia (11 mnd.) har begge tatt del i mors blogghverdag, fra tid til annen, gjennom sine livsløp. Når familien dukker opp i TV 2-programmet «Bloggerne» om en knapp uke, har derimot pipa fått en annen lyd.

- Anonym setting

- Vi har hatt en del opptaksdager, og barna har vært med på to av dem, forklarer Berg Eriksen, som møtte Dagbladet på TV 2s høstlansering i Bergen forrige måned.

Hun fortsetter:

- Vi (hun og ektemannen) har vært veldig klare på dette fra begynnelsen - at vi ikke ønsker fronting av barna - og produksjonen har vært veldig forståelsesfulle. I og med at vi er en familie, og barna følger meg i dagliglivet, får de likevel være litt med. Det er riktignok i en nokså anonym setting.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer