Espen Thoresen:

- Skjønner ikke TV 2s forklaring

Tre deltakere fikk ikke lov til å returnere til finalen, noe som vekker oppsikt hos noen.

MÅTTE UTEBLI: Espen Thoresen, Ida Fladen og Hilde Skovdahl, som kom inn som utfordrer, fikk ikke returnere til «Farmen kjendis»-finalen. Foto: Espen Solli / TV 2
MÅTTE UTEBLI: Espen Thoresen, Ida Fladen og Hilde Skovdahl, som kom inn som utfordrer, fikk ikke returnere til «Farmen kjendis»-finalen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Farmen kjendis» er snart ved veis ende, og søndag blir det klart om det er Sølje Bergman (45), Terje Sporsem (44) eller Lasse Matberg (35) som går helt til topps i konkurransen.

I kjent «Farmen» og «Farmen kjendis»-stil returnerer samtlige deltakere til finaleplassen under selve finalen. Og som vanlig er det sånn at de som trekker seg underveis i programmet ikke får lov til å komme, og til å gi sin stemme til den de mener fortjener en ekstra «finalekniv».

TV-profil Ida Fladen (35) trakk seg tidlig på grunn av sykdom, og får ikke komme. Det gjør heller ikke Hilde Skovdahl (51), aller best kjent fra «Charterfeber» på TV3, som trakk seg grunnet plager etter en bilulykke.

- Rart

Det er imidlertid mer diskusjon rundt hvorfor komiker Espen Thoresen (62) ikke fikk komme. Thoresen trakk seg i finaleuka, etter at han hadde inngått en avtale med kunstner Öde Nerdrum (25) om å ta seg en fest i Langesund i stedet.

NRK-profil Thomas Felberg (49) trakk seg i tvekampen mot Lasse Matberg (35) etter et «ulovlig» hyttebesøk, som igjen endte i at Matberg brøt avtalen de hadde og valgte tautrekking. Men han fikk komme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer