Leanza Cornett

Skjønnhetsdronning er død

Den amerikanske skjønnhetsdronninga og tv-profilen Leanza Cornett har gått bort.

DØD: Tidligere Miss America og tv-profil Leanza Cornett har gått bort. Her er hun avbildet i 1992. Foto: BEI / REX / NTB
DØD: Tidligere Miss America og tv-profil Leanza Cornett har gått bort. Her er hun avbildet i 1992. Foto: BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere Miss America og tv-profil Leanza Cornett er død. Hun ble bare 49 år gammel. Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

Det er Miss America-organisasjonen som bekrefter at Cornett har gått bort. Det gjør de i et innlegg på sin offisielle Facebook-profil.

«Leanza hadde en lys og vakker sjel og en smittende latter. Vi vet at hun betydde veldig mye for mange», heter det i uttalelsen.

- Tid er verdifullt

«Vi er knust over det plutselige tapet i vår Miss America-familie, og vi kondolerer og sender våre tanker til familien og de nære vennene hennes,» står det videre.

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

«For øyeblikket har vi ikke noen ytterligere informasjon om Leanzas begravelse, og vi ber dere alle om å respektere familien hennes i denne tunge tida. Hold ekstra godt rundt de du elsker i dag. Tid er verdifullt», avsluttes Facebook-innlegget med.

SKJØNNHETSDRONNING: Leanza Cornett vant Miss America i 1992. Her er hun avbildet med Kelly LeBrock samme år. Foto: Startraks / REX / NTB
SKJØNNHETSDRONNING: Leanza Cornett vant Miss America i 1992. Her er hun avbildet med Kelly LeBrock samme år. Foto: Startraks / REX / NTB Vis mer

Ifølge People ble Leanza kronet til Miss America tilbake i 1992. Før den tid hadde hun opparbeidet seg god erfaring som skuespiller i blant annet rollen som Ariel i teaterstykket «Voyage of The Little Mermaid» i Disney World.

Etter at hun stakk av med seieren i Miss America medvirket hun i flere tv-serier som «Saved By the Bell: The New Class», «Grown Ups», «The Tick», «CSI: Crime Scene Investigation» og «Weeds».

I SORG: I oktober kom nyheten om at gitarist Eddie Van Halen er død. Kort tid seinere brøt kona Janie Liszewski tausheten. Her er ekteparet avbildet sammen i 2013. Foto: Tammie Arroyo / NTB. Video: NTB. Reporter: Jeanette N. Vik Vis mer

Eksmannen i dyp sorg

I 1995 giftet hun seg med Mark Steines (56) som tidligere har vært programleder for talkshowet «Home and Family».

Steines, som skilte seg fra Cornett i 2013 etter 17 års ekteskap, bekrefter også dødsfallet i et innlegg på Instagram.

«Det er med et tungt hjerte at jeg deler bortgangen til min ekskone Leanza, mora til våre to ekstraordinære sønner Kai og Avery», skriver han innledningsvis til et bilde av Cornett sammen med barna.

BRUTALT: Sofie Nilsen var en av influenserne i TV2 Livsstil-serien «Bloggerne». Der åpnet hun opp om hvordan det var å miste pappaen sin i ung alder. Video: TV2 Sumo Vis mer

Videre skriver Steines at de alltid vil huske de fantastiske stundene de delte med Cornett.

«Det er godt å vite at Kai og Avery alltid vil ha den beste skytsengelen som passer på dem når de finner sin vei her i livet», fortsetter han, og legger til at han håper at alle ber for Leanzas sønner og foreldrene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer