Johnny Depp:

Skjult budskap

Dette var budskapet som var inngravert i ringen skuespilleren hadde på seg i rettsalen.

SMYKKER: Skuespiller Johnny Depp er sjelden å se uten store ringer og fargede briller. Foto: Shawn Thew / Pool Photo via AP / NTB

SMYKKER: Skuespiller Johnny Depp er sjelden å se uten store ringer og fargede briller. Foto: Shawn Thew / Pool Photo via AP / NTB

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rettssaken mellom Johnny Depp (58) og ekskona Amber Heard (36) har allerede rukket å skape massive overskrifter i internasjonal presse.

Saken blir fulgt av millioner av mennesker verden over, og på sosiale medier er det lite annet som rører seg om dagen.

I en nylig undersøkelse kom det i tillegg fram at flere amerikanere bryr seg om Depp og Heard, enn blant annet Ukraina-krigen, covid-19 og den nylige abortdiskusjonen i USA, ifølge New York Post.

Nettopp derfor er det kanskje ikke så rart at flere observante seerne får med seg stort sett alt som skjer i salen i Virginia, blant annet små detaljer på hovedpersonene.

«Tissue gate»: Flere har reagert på hva Amber Heard gjorde med servietten under rettssaken mot Johnny Depp. Video: Reuters/Twitter. Reporter: Håvard T-L Knutsen Vis mer

«Truth»

Nå skriver blant andre PageSix at 58-åringen kom med et budskap under torsdagens rettsdag.

«Pirates of the Caribbean»-skuespilleren har gjennom karrieren ofte blitt sett med store ringer på fingeren. I tillegg er han ofte å se i fargede briller, noe han også har brukt under rettssaken.

TRUTH: Torsdag bar Johnny Depp en ring med teksten «Truth» i rettssalen. Foto: Shawn Thew / Pool Photo via AP / NTB
TRUTH: Torsdag bar Johnny Depp en ring med teksten «Truth» i rettssalen. Foto: Shawn Thew / Pool Photo via AP / NTB Vis mer

Torsdag bar han også en stor sølvring, med teksten «Truth» - «sannhet» på norsk - inngravert.

Depp har en egen samling av NFT-er, kalt Never Fear Truth, men det vites ikke om ringen er en del av samlingen.

Det er tilsynelatende et tegn på at 58-åringen har et ønske om at sannheten skal komme fram.

FLAUT: Amber Heards advokat protesterer mot sitt eget spørsmål, Johnny Depp fniser av tabben. Vis mer

«Dette er en spøk, sant?»

Depp møter ekskona Heard i retten, etter at han saksøkte henne for 50 millioner dollar for ærekrenkelse. Det gjorde han etter at ekskona skrev en kronikk i Washington Post, hvor hun hevdet å være et offer for vold.

En rekke fans på Twitter skriver at ringene i seg selv er et tydelig tegn på at Depp aldri har vært voldelig mot ekskona, slik hun hevder.

«Herregud! Hvordan kan du bli slått i ansiktet med disse ringene uten å komme ut av det, ikke bare med blåmerker, men brukket kinnbein, brukket nese, brukket kjeve? Dette er en spøk, sant?», skriver en bruker.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer