Kourtney Kardashian og Travis Barker:

Skjult detalj i bryllupsantrekket

Kourtney Kardashian og Travis Barker giftet seg for tredje gang.

MANN OG KONE: Kourtney Kardashian og Travis Baker giftet seg i helgen. Foto: Enrico Di Virgilio / Veronesi / BackgridUK / NTB
MANN OG KONE: Kourtney Kardashian og Travis Baker giftet seg i helgen. Foto: Enrico Di Virgilio / Veronesi / BackgridUK / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I helga ga realitystjerna Kourtney Kardashian (43) og musikeren Travis Baker (46) hverandre sitt tredje ja i Italia.

I kjent Kardashian-stil er det blitt delt flere bilder av det ekstravagante bryllupet. Særlig var det én ting som fanget publikums interesse fra bildene ved alteret.

Under seremonien bar nemlig Kardashian et håndbrodert slør med flere motiver.

Bruden la selv ut et bilde på Instagram fra vielsen, hvor sløret vises tydelig, med teksten «Happily ever after». Det største blikkfanget var motivet av jomfru Maria, som prydet en stor del av sløret. Rett under står det «Familie, lojalitet, respekt».

Se flere bilder fra bryllupsfeiringen lenger ned i saken.

Og det er ingen tilfeldighet at det var akkurat dette motivet som fikk størst plass på Kardashians slør. Ektemannen Travis Barker har nemlig en tatovering av akkurat det samme motivet - på hodet.

Bryllupet som sto i Portofino i Italia i helga er parets tredje bryllup.

Parets første bryllup fant sted i Las Vegas i starten av april. Den gang ble de viet, men hadde ingen ekteskapslisens, så ekteskapet var ugyldig. Tidligere denne måneden kunne imidlertid paret endelig kalle seg gift også på papiret, den gang i Santa Barbara.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer