Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Paradise Hotel» 2018:

Skjulte fortvilelsen etter «Paradise»-exit: - Jeg var jævlig bitter

Marius Pettersen (21) ble den første deltakeren som måtte forlate tv-hotellet.

HER FÅR HAN BESKJEDEN: Marius Pettersen (21) måtte brått sjekke ut av «Paradise Hotel» i kveldens episode, etter bare tre dager på hotellet. Til venstre Newa Reza (21). Foto: TV3
HER FÅR HAN BESKJEDEN: Marius Pettersen (21) måtte brått sjekke ut av «Paradise Hotel» i kveldens episode, etter bare tre dager på hotellet. Til venstre Newa Reza (21). Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Det var to ting jeg fryktet før «Paradise»-innsjekk: Ryke ut først og ikke bli likt. Så røyk jeg ut, som den aller første, i en konkurranse som handlet om «likes». Er det mulig, medgir Marius Pettersen (21) overfor Dagbladet.

Det ble med tre døgn i Mexico for den unge selgeren fra Mjøndalen. I onsdagens episode av TV3s veletablerte realitysåpe, som feirer tiårsjubileum i år med en ekstraordinær sesong, måtte Pettersen pent finne seg i å vende nesa tilbake mot Norge.

KORTVARIG OPPHOLD: - Hvis jeg hadde fått tre dager til der inne, ville ting ha vært annerledes, tror Marius Pettersen. Her under innspillingen i Mexico, der Se og Hør var på plass. Foto: Marie Røssland
KORTVARIG OPPHOLD: - Hvis jeg hadde fått tre dager til der inne, ville ting ha vært annerledes, tror Marius Pettersen. Her under innspillingen i Mexico, der Se og Hør var på plass. Foto: Marie Røssland Vis mer

Det var etter årets første runde med «pandoras eske», en klassisk «Paradise»-lek der deltakerne vanligvis stiller hverandre hemmelige spørsmål, at 21-åringen måtte pakke kofferten.

Holdt maska

Denne gang handlet det imidlertid om «likes», eller «Paralikes», som deltakerne har utdelt til hverandre i diverse settinger gjennom de første dagene på hotellet.

På tv takker Pettersen pent for seg når det blir klart at han har fått færrest buttons, og dermed ikke får fortsette tv-oppholdet. Virkeligheten var imidlertid en litt annen, skal vi tro 21-åringen.

- Der og da tok jeg det som en mann og reiste hjem med hodet hevet. Egentlig var jeg jævlig bitter. Jeg var forberedt på at det kunne skje, og ble ikke tatt på senga, men hadde samtidig et lite håp. Så det var utrolig kjipt, forteller han.

Pettersen påpeker at han ikke følte seg mislikt i gruppa, og tror hans tidlige tv-avskjed handler om at han ikke hadde «kommet helt ut av skallet sitt».

- Hvis jeg hadde fått tre dager til der inne, ville nok ting ha vært annerledes. Jeg må på en måte varmes opp litt, og var nok litt for passiv i starten. Det burde jeg ikke vært, erkjenner realityprofilen.

HEMMELIG KJÆRESTE: Cathrine Ingebretsen løy for produksjonen, og hadde hemmelig kjæreste under innspillingen av «Paradise Hotel». I et intervju med Se og Hør før innsjekk, ga hun flere hint om dette. Noen dager senere bekreftet hun løgnen overfor Se og Hør. Video: Marie Røssland Vis mer

- Slipper å få uvenner

Det kjipeste med å ryke såpass tidlig i programmet er likevel, ifølge Pettersen, å gå glipp av framtidige «Paradise»-øyeblikk.

- Jeg hater å ikke få med meg ting, og irriterte meg lenge over det etterpå. Samtidig, når jeg ryker tidlig i sesongen slipper jeg å få uvenner, sier Pettersen optimistisk, og henviser til intrigemakeriet som gjerne følger med et program som «Paradise Hotel».

21-åringen har ikke merket spesielt mye til ekstra oppmerksomhet etter at dukket opp i tv-ruta mandag kveld, men understreker at han ikke hadde et mål om å bli kjendis.

- Nei, det er i så fall bare en bonus. Målet mitt var å være akkurat den jeg er, hele veien, sier han, og legger til:

- Det viktigste jeg har lært fra deltakelsen er å takle forskjellige mennesketyper, gjerne folk du aldri ville ha hengt med i den virkelige verden. Det tar jeg med meg videre, sier han.

Gjensyn med gamle deltakere

Som en del av jubileumssesongen får flere tidligere «Paradise»-deltakere, eller såkalte «legender», prøve seg på nytt i årets sesong. Blant dem sunnmøringen Sophie Vågsæter (25), som gjorde en tydelig figur i fjorårets utgave av programmet.

Etter å ha overvært sitt eget tv-comeback på mandagens premierefest skulle 25-åringen, som endte sitt forrige «Paradise»-opphold i tårer, riktignok sett at resultatet var annerledes. Dagen derpå gikk Vågsæter like greit rett i strupen på TV3, og kalte sin egen tv-opptreden for «ydmykende».

25-åringen er riktignok ikke blant «legendene» som fikk bli værende i tv-ruta. Det var publikum som fikk bestemme hvorvidt Vågsæter, Aurora Gude, Magne Robberstad, Mathias Pettersen, Ann-Marielle Lipinska, Isabel Raad eller Carl Aksel Berg Jansen skulle forbli på skandalehotellet, og stemte til slutt fram de to sistnevnte i gårsdagens episode.

I kveld fikk for øvrig Mathias Pettersen og Ann-Marielle Lipinska en ny sjanse. De fire siste må dermed reise hjem.

RØRT: Aurora Gude (25) blir rørt av å se gamle bilder av seg selv på «Paradise Hotel›. Se og Hør og Dagbladet viste henne noen videoer fra hennes første TV-opptreden i forbindelse med innspillingen i Mexico. Det vekket sterke minner hos Tønsberg-jenta. Den tidligere «Paradise»-vinneren kan bli en av de såkalte «legendene» som får sjekke inn på hote... Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!