«Paradise Hotel» 2018:

Skjulte fortvilelsen etter «Paradise»-exit: - Jeg var jævlig bitter

Marius Pettersen (21) ble den første deltakeren som måtte forlate tv-hotellet.

HER FÅR HAN BESKJEDEN: Marius Pettersen (21) måtte brått sjekke ut av «Paradise Hotel» i kveldens episode, etter bare tre dager på hotellet. Til venstre Newa Reza (21). Foto: TV3
HER FÅR HAN BESKJEDEN: Marius Pettersen (21) måtte brått sjekke ut av «Paradise Hotel» i kveldens episode, etter bare tre dager på hotellet. Til venstre Newa Reza (21). Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Det var to ting jeg fryktet før «Paradise»-innsjekk: Ryke ut først og ikke bli likt. Så røyk jeg ut, som den aller første, i en konkurranse som handlet om «likes». Er det mulig, medgir Marius Pettersen (21) overfor Dagbladet.

Det ble med tre døgn i Mexico for den unge selgeren fra Mjøndalen. I onsdagens episode av TV3s veletablerte realitysåpe, som feirer tiårsjubileum i år med en ekstraordinær sesong, måtte Pettersen pent finne seg i å vende nesa tilbake mot Norge.

Det var etter årets første runde med «pandoras eske», en klassisk «Paradise»-lek der deltakerne vanligvis stiller hverandre hemmelige spørsmål, at 21-åringen måtte pakke kofferten.

Holdt maska

Denne gang handlet det imidlertid om «likes», eller «Paralikes», som deltakerne har utdelt til hverandre i diverse settinger gjennom de første dagene på hotellet.

På tv takker Pettersen pent for seg når det blir klart at han har fått færrest buttons, og dermed ikke får fortsette tv-oppholdet. Virkeligheten var imidlertid en litt annen, skal vi tro 21-åringen.

- Der og da tok jeg det som en mann og reiste hjem med hodet hevet. Egentlig var jeg jævlig bitter. Jeg var forberedt på at det kunne skje, og ble ikke tatt på senga, men hadde samtidig et lite håp. Så det var utrolig kjipt, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer