«Farmen» 2019:

Skjulte smerte­drama: - Et helvete

Ble den første til å forlate realityprogrammet. Dette fikk du ikke se på tv.

SKADER SEG: Det man ikke får se på TV er at Asad Shehada skader seg under årets første «Farmen»-tvekamp. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg angrer ikke på deltakelsen, men jeg fikk en nedtur etter «Farmen»-tvekampen, sier Asad Shehada (29) til Dagbladet.

Han takket ja til realitydeltakelsen for å få en pustepause fra sin hektiske hverdag i 2019. Likevel var det Shehada som måtte pakke sakene sine og forlate tv-gården i sesongens første tvekamp.

Etter at han selv ble utpekt som førstekjempe, falt motstandervalget på Mathias Scott Pascual (27). De to møttes i bommen - en ny gren av året - hvor det raskt ble tydelig at den yngste deltakeren hadde overtaket.

<strong>INGEN ENKEL MATCH:</strong> Asad Shehada valgte Mathias Scott Pascual (27) som andrekjempe i sesongens første tvekamp. Det endte med soleklar seier for sistnevnte. Foto: Alex Iversen / TV 2
INGEN ENKEL MATCH: Asad Shehada valgte Mathias Scott Pascual (27) som andrekjempe i sesongens første tvekamp. Det endte med soleklar seier for sistnevnte. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Jeg følte at jeg hadde best sjanse til å slå Mathias, at vi lå ganske likt. Det er en ganske kjip situasjon å skulle velge noen i utgangspunktet, men jeg tenkte ren konkurranse, og ikke noe annet.

- Stoppet tvekampen

Til tross for at Shehada ga maksimal innsats, var 29-åringen regelrett sjanseløs mot Pascual.

- Han er større enn meg, og ga maksimal innsats. Målet mitt var naturligvis ikke å ryke ut først, men Mathias fortjente seieren.

<strong>FØRSTE DELTAKER UT:</strong> «Farmen»-oppholdet ble kortvarig for kebabsjappe-eier Asad Shehada (29), som etter en drøy uke måtte forlate konkurransen søndag kveld. Foto: Alex Iversen / TV 2
FØRSTE DELTAKER UT: «Farmen»-oppholdet ble kortvarig for kebabsjappe-eier Asad Shehada (29), som etter en drøy uke måtte forlate konkurransen søndag kveld. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Motbakken ble også ekstra tung da det underveis i tvekampen oppsto en dramatisk situasjon - som ikke kommer fram på tv.

På ett tidspunkt havner Shehada under bommen, og i samme øyeblikk går det fryktelig galt.

- Gaute stoppet tvekampen da jeg gikk under bommen, men da vi fortsatte, kjente jeg tydelige smerter i foten. Der og da innså jeg at slaget var tapt.

Artikkelen fortsetter under:

<strong>SA STOPP:</strong> Asad Shehada innså raskt at han ikke ville gå seirende ut av konkurransen, da han underveis forstuet foten. Foto: Alex Iversen / TV 2
SA STOPP: Asad Shehada innså raskt at han ikke ville gå seirende ut av konkurransen, da han underveis forstuet foten. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Tilbud om sykehus

Shehada antok at smertene ville gi seg innen noen timer, og ba derfor ikke om legeassistanse etter tvekampen. Da 29-åringen våknet dagen etter, innså han derimot at situasjonen var verre enn som så.

- Det viste seg at foten var forstuet.

29-åringen, som nå befinner seg på «Torpet», fikk derfor en ekstra tung start på eventyret videre.

- Dagen etter var et helvete, da kjente jeg det veldig godt i foten. Jeg fikk tilbud om å dra på sykehus, men takket nei. Jeg tåler mye smerte, og hvis kroppen klarer å fikse situasjonen selv, er det den beste medisinen, sier Shehada, som valgte å nøye seg med støttebandasje og godt mot.

Artikkelen fortsetter under:

FØRSTE EPISODE: «Farmen» er i gang, og denne gangen har produksjonen gjort et spesielt grep i castingen sin. Vis mer

- Kontroversielle deltakere

Inne på «Torpet», som gir utslåtte deltakere mulighet til å returnere til tv-gården, kjemper 29-åringen nå mot henholdsvis Jasdeep Singh, Frank Tore Aniksdal og Eunike Hoksrød.

Årets sesong er bare i startgropa, men ifølge mangeårig programleder Gaute Grøtta Grav, har seerne mer enn nok å se fram til.

- Jeg gleder meg veldig til å vise fram hva denne sesongen har å by på. Vi har jo noen kontroversielle deltakere, så allerede i første og andre uke vil det oppstå situasjoner som vil bli snakket om rundt lunsjbordet, uttalte han til Dagbladet i forbindelse med premieren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer