Lorde:

Skjulte sykdom for TV-kameraene

Lorde måtte få intravenøs behandling før den røde løperen.

INFLUENSA: På Twitter skriver Lorde at hun måtte få intravenøs behandling før hun gikk på den røde løperen på søndag. Foto: NTB Scanpix
INFLUENSA: På Twitter skriver Lorde at hun måtte få intravenøs behandling før hun gikk på den røde løperen på søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Artisten Lorde (20) fikk kritikk for å ha sett sur og sint ut på den røde løperen før MTV Video Music Awards på søndag.

Fansen spekulerte i hvorfor 20-åringen så molefunken ut, og Lorde selv tok til Twitter for å forklare situasjonen.

Først delte hun bilder av kjolen, en lang lilla kreasjon med fjær og kalte seg for en måneprinsesse.

- Man ser det ikke på bildene, men jeg har influensa og måtte få intravenøst, skriver hun i en Twitter-melding like etterpå med emnetaggene «showet går videre» og «søtt, lite oppreist lik».

Lorde, eller Ella Marija Lani Yelich-O'Connor som hun egentlig heter, fremførte sin nye singel «Homemade Dynamite» på prisutdelingen søndag.

På scenen opptrådte hun i en kjole laget av noe som kunne minne om sølvpapir, sammen med en grå joggebukse og klassiske Adidas-sko.

I etterkant av showet satt imidlertid publikum igjen forvirret, ifølge Daily Mail.

Lorde hadde nemlig ikke sunget sin egen låt, men kun danset til den, først alene og deretter med dansere.

Forklaringen kan ha vært at hun hadde influensa og rett og slett var for syk til å synge, eller så var det planlagt på forhånd at opptredenen kun skulle være et dansenummer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.