«Ex on the Beach»:

Skjulte sykdom

Therese Pedersen hevder hun ikke ble tatt på alvor av produksjonen.

TRENGTE LEGEHJELP: Therese Pedersen ble forrige uke sendt hjem fra «Ex on the Beach». Nå forteller hun at hun slet med sykdom under oppholdet. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
TRENGTE LEGEHJELP: Therese Pedersen ble forrige uke sendt hjem fra «Ex on the Beach». Nå forteller hun at hun slet med sykdom under oppholdet. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Deltakerne i den andre sesongen av «Ex on the Beach» har allerede skapt en rekke overskrifter i norsk presse. Alt fra en veldokumentert onanikonkurranse til sex første kvelden har fått stor oppmerksomhet.

Selv om det er mye fest og moro som foregår på den eksotiske øya, så er det ikke bare velstand å melde om.

Overfor Nettavisen forteller nemlig Therese Pedersen (21), som måtte forlate programmet forrige uke, at hun skjulte sykdom for produksjonen under oppholdet sitt.

Bare to dager inn i oppholdet begynte Pedersen å kjenne ubehag i kroppen. Selv tenkte hun at dette mest sannsynlig kom av de store mengdene alkohol som ble konsumert, og derfor valgte hun å holde tilbake informasjon om sin egen helse, forteller hun til Nettavisen.

Ønsket hjelp

Dette gjorde 21-åringen i frykt for å bli sendt til sykehus, og ikke minst for å bli sendt hjem til Norge. Men da smertene toppet seg, så hun imidlertid ikke noen annen utvei enn å melde fra.

Da hun sa fra til produksjonen at hun ønsket en legetime, fikk hun til svar at «om det er akutt står det mellom liv og død».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer