Jane Fonda:

Skjulte sykdommen under Golden Globe-kjolen

Skuespillerstjerna forteller åpent om kreften i nytt intervju.

HATT MYE KREFT: Skuespillerstjernen Jane Fonda liker å holde privatlivet sitt for seg selv, men i et nytt intervju med britiske Vogue gjør hun et unntak og forteller åpenhjertig om helsetilstanden sin. Foto: NTB scanpix
HATT MYE KREFT: Skuespillerstjernen Jane Fonda liker å holde privatlivet sitt for seg selv, men i et nytt intervju med britiske Vogue gjør hun et unntak og forteller åpenhjertig om helsetilstanden sin. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ingen tvil om at den amerikanske skuespilleren Jane Fonda (81) har hatt en lang og innholdsrik karriere. Stjernen har medvirket i over 50 filmer, har to Oscar-statuetter og en egen stjerne på Walk of Fame i Hollywood.

Til å være 81 år tar hun seg svært godt ut, og hun stiller stadig opp på den røde løperen med spektakulære antrekk. Under Golden Globe i 2016 kledde Fonda seg i en glamorøs hvit kjole med rysjer over brystet, men det ikke mange vet er at det er en helt spesiell bakgrunn for kjolevalget.

Skjulte bandasjene

I et nylig intervju med britiske Vogue forteller Fonda åpenhjertig om at hun har hatt kreft flere ganger, og at hun var nødt til å skjule bandasjene fra operasjonen etter at hun hadde fjernet det ene brystet.

- Jeg gikk ut av bilen og hadde en rar hvit kjole på meg med rysjer. Det var fordi jeg hadde gjennomført en mastektomi og måtte dekke for bandasjene mine, forteller hun i intervjuet.

Videre forteller 81-åringen at hun tidligere elsket å ligge ute og sole seg, og at hun nå som en konsekvens ofte drar til hudlegen sin på fridagene sine for å kutte vekk utvekster på kroppen sin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer