Ute av «Farmen»:

- Skrekkelig

Det var ikke spesielt god stemning mellom de to kjempene søndag. - En bedreviter, mener «Torpet»-klare Grethe Enlid.

DEILIG: Vinneren av tvekampen på «Farmen» var veldig fornøyd med å vinne akkurat denne kampen. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BERGEN / OSLO (Dagbladet): Den sjuende «Farmen»-uka er ved veis ende. Søndag var det Grethe Enlid (50) som måtte takke for seg etter å ha valgt Heidi Lereng (24), kanskje bedre kjent som «Heidi Young», til kamp.

Lereng, som har fått mye oppmerksomhet, blant annet på grunn av det faktum at hun har bare én hånd, slo for to uker siden ut Anette Svendsen (40) i øvelsen øksekast. Søndag valgte hun øksekast igjen - og igjen viste det seg at det var et smart valg.

- Helt nydelig

Til Dagbladet legger ikke tvekampvinneren skjul på at denne seieren smakte enda bedre enn den forrige.

- Det beste med å vinne nå var at jeg vant mot nettopp Grethe. At det var hun som røk ut. Det var ikke sånn at jeg og Grethe hadde et dårlig forhold, men vi var ikke nære heller. I tillegg var hun en veldig stor konkurrent for meg der inne. Hun er sterk og smart, sier hun til Dagbladet når vi møter henne i hjembyen Bergen.

Hun fortsetter:

- At jeg klarte få henne ut, det smakte bare så godt. Det smakte enda bedre enn å vinne mot Anette, selv om Anette også var en stor konkurrent. Det var helt nydelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer