Halloween 2020:

Skremmende tradisjon lagt på is

Kostymene blir i skapet i år.

HALLOWEEN: Karen Elise Ramsli lar ikke halloween forbigå i stillhet. Har DU bilder/videoer fra årets halloween-feiring eller pynt? Send inn til http://dagbladet.filemail.com/ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Årets halloween-feiring nærmer seg med stormskritt. 31. oktober er for mange datoen for knask eller knep, datoen da man spiser så mye godteri at man blir uggen i magen, og datoen da man drar fram de skumleste kostymene fra loftet.

Sist, men ikke minst er det også datoen for de store kjendistunge halloween-festene. De siste åra har influenser Alexandra Joner (30) og hotellkonge Petter Stordalen (57) invitert venner og bekjente til halloween-feiringer man trolig seint vil glemme - på hver sin kant.

Spredt ut på de to ulike festene har store deler av Kjendis-Norge planlagt - og enkelte febrilsk vært på leting etter - de skumleste og mest kreative utkledningene. For mange blir flere timer brukt i sminkestolen for å oppnå det mest grøssende resultatet.

De fleste minnes nok influenser Iselin Guttormsens (33) kostyme i fjor, som rett og slett besto av å være kledd ut som et «fittetryne», som hun så fint beskrev det, mens Jorun Stiansen (36) trolig ga flere frysninger nedover ryggen med sitt Voldemort-kostyme.

Setter en stopper for begivenhetene

Coronapandemien stikker imidlertid kjepper i hjula for de to kjendisene og mange andre. Restriksjonene som er satt i verk av myndighetene for å stoppe spredningen av viruset, fungerer som en bråbrems for utkledningsfestene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer