<strong>DELER:</strong> Verken Bianca Ingrosso eller mora Pernilla Wahlgren er redde for å dele fra privatlivet. Foto: Erik Simander / TT/ NTB Scanpix
DELER: Verken Bianca Ingrosso eller mora Pernilla Wahlgren er redde for å dele fra privatlivet. Foto: Erik Simander / TT/ NTB Scanpix Vis mer

Skremte elskeren med «dirty talk»

Svenske Pernilla Wahlgren åpner opp om sexlivet i podkasten «Wahlgren og Wistam».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bare noen dager etter at dattera Bianca Ingrosso (24) kom med en pikant innrømmelse i sin egen podkast, følger mora Pernilla Wahlgren (51) etter, skriver Expressen.

I podkasten «Wahlgren og Wistam» åpner den tidligere artisten, nå kjent for realityserien «Wahlgrens Värld», opp om eget sexliv. I podkasten mimrer hun til fortida, da hun var sammen med en mann som snakket engelsk.

- Han elsket «dirty talk» (skitne snakk under samleie). Det var liksom vår greie, sier Wahlgren i podkasten.

- Hvorfor?

Videre avslører hun at hun tok «uvanen» med seg til sitt neste forhold - uten nevneverdig suksess. Wahlgren mener i podkasten at «dirty talk» dessuten lyder bedre på engelsk.

- Jeg ble sammen med en annen fyr, men fortsatte med det. Han sa «hvorfor snakker du engelsk?» Så sluttet jeg med det.

Videre åpner den single 51-åringen opp om sex- og datinglivet, og forteller blant annet at hun en gang gikk ut med en mann som var dårlig til å kysse.

Gjennom «Wahlgrens Värld» følger man Pernilla Wahlgren (51) og hennes familie, deriblant barna Bianca og Benjamin (21) - som for tiden gjør det stort som artist. TV-seerne fått følge familiens mange opp- og nedturer helt siden den første episoden rullet over skjermene i 2016.

Bianca har siden realityserien startet i 2016 blitt svært populær, og hun har tatt spalteplass i avisene med alt fra problemer i kjærlighetslivet, utroskapsrykter og psykiske vansker.

Pikant avsløring

Det var altså tidligere denne uka at Dagbladet omtalte at kjendisdattera utleverte seg selv - muligens litt for mye, for noen - i egen podkast.

I podkasten avslører hun nemlig at de har filmet at de har samleie, men fastslår at filmene kun er ment til privat bruk. Den noe oppsiktsvekkende sysselen skal ha oppstått etter at hun og kjæresten Philippe Cohen i mange år hadde et langdistanseforhold.

- Jeg har ikke noe problem med å fortelle dette. Jeg og Phillipe har filmet en del ganger. Ikke slik at vi har stilt oss opp og hatt sex foran kamera, men som at han har filmet eller at vi bare har spilt inn lyden, eller at jeg har holdt kameraet, forteller hun åpent i podkasten.

Fordi de i perioder har bodd langt fra hverandre, måtte de ty til alternative løsninger for å holde piffen i forholdet oppe mens de var fra hverandre, meddeler realitystjerna videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer