Skremte elskeren med «dirty talk»

Svenske Pernilla Wahlgren åpner opp om sexlivet i podkasten «Wahlgren og Wistam».

DELER: Verken Bianca Ingrosso eller mora Pernilla Wahlgren er redde for å dele fra privatlivet. Foto: Erik Simander / TT/ NTB Scanpix
DELER: Verken Bianca Ingrosso eller mora Pernilla Wahlgren er redde for å dele fra privatlivet. Foto: Erik Simander / TT/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bare noen dager etter at dattera Bianca Ingrosso (24) kom med en pikant innrømmelse i sin egen podkast, følger mora Pernilla Wahlgren (51) etter, skriver Expressen.

I podkasten «Wahlgren og Wistam» åpner den tidligere artisten, nå kjent for realityserien «Wahlgrens Värld», opp om eget sexliv. I podkasten mimrer hun til fortida, da hun var sammen med en mann som snakket engelsk.

- Han elsket «dirty talk» (skitne snakk under samleie). Det var liksom vår greie, sier Wahlgren i podkasten.

- Hvorfor?

Videre avslører hun at hun tok «uvanen» med seg til sitt neste forhold - uten nevneverdig suksess. Wahlgren mener i podkasten at «dirty talk» dessuten lyder bedre på engelsk.

- Jeg ble sammen med en annen fyr, men fortsatte med det. Han sa «hvorfor snakker du engelsk?» Så sluttet jeg med det.

Videre åpner den single 51-åringen opp om sex- og datinglivet, og forteller blant annet at hun en gang gikk ut med en mann som var dårlig til å kysse.

Gjennom «Wahlgrens Värld» følger man Pernilla Wahlgren (51) og hennes familie, deriblant barna Bianca og Benjamin (21) - som for tiden gjør det stort som artist. TV-seerne fått følge familiens mange opp- og nedturer helt siden den første episoden rullet over skjermene i 2016.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer