Tom Hanks og Rita Wilson:

Skrev at Tom Hanks var utro. Det skulle de ikke ha gjort

Paret slo hardt ut mot mediene som trykket falske historier.

SLO TILBAKE: Tom Hanks og kona Rita Wilson reagerte sterkt da avisa The National Enquirer og bladet Star Magazine hevdet at han har vært utro med to av sine skuespillerkolleger. Foto: Eric Vandeville/ABACAPRESS.COM
SLO TILBAKE: Tom Hanks og kona Rita Wilson reagerte sterkt da avisa The National Enquirer og bladet Star Magazine hevdet at han har vært utro med to av sine skuespillerkolleger. Foto: Eric Vandeville/ABACAPRESS.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Snakker man om Hollywoods lengstlevende ekteskap, er skuespiller Tom Hanks (60) og kona Rita Wilson (59) høyt oppe på lista.

Paret har vært gift i over 28 år og har de to sønnene Chester «Chet» Marlon (26) og Truman Theodore (20) sammen.

I likhet med de fleste kjente par, har Hanks og Wilson vært utsatt for en rekke bruddrykter gjennom åra.

Nå har «Forrest Gump»-stjerna imidlertid fått nok.

- Ikke noe vi kan godta lenger

Tabloidavisa The National Enquirer og bladet Star Magazine - begge eid av mediehuset American Media Inc. - har begge nylig hatt oppslag der de hevder at Tom Hanks og Rita Wilson skal skilles, skriver nettstedet Independent.

I love him

A photo posted by Rita Wilson (@ritawilson) on

Historiene, som begge går ut på at Hanks skal ha vært utro, har fått paret til å se rødt. Tirsdag sendte de ut en felles uttalelse via nettstedet Hollywood Reporter.

Der la de blant annet frem hvordan falske historier påvirker familielivet deres.

«Ingen ekte nyhetsorganisasjon kunne rapportert at ekteskapet vårt skal avsluttes, men American Media Inc., eieren av Star og The National Enquirer, kjører gjerne ut falske historier for å selge aviser. Tidligere har vi ledd av historier som sier at vi skal skilles fordi de er langt ifra sanne, de er til å le av. Men ekteskapet vårt er grunnmuren i familien vår, hellig for oss og vi kan ikke tillate slike løgner ettersom vi skal feire 29 år som gift i april. For Star og National Enquirer å tjene på løgner om noe som er så viktig for oss, er noe vi ikke kan godta lenger», heter det i uttalelsen.

La seg flate

The National Enquirer skal ha hevdet i sin artikkel at det er krise i ekteskapet deres på grunn av Hanks' kjærlighet for «You've Got Mail»-motspiller Meg Ryan (54).

Star Magazine skal ha skrevet uka før at skuespilleren har forelsket seg i skuespiller Felicity Jones (33), som han spiller mot i den snart kinoaktuelle filmen «Inferno».

Tirsdag beklaget begge mediene seg overfor Hanks og Wilson etter å ha lest klagen deres.

«I 10. oktober 2016-utgaven av The National Enquirer mente vi ikke å rapportere at Tom Hanks har et upassende forhold med Meg Ryan, eller at han og Rita Wilson skal skilles. Vi beklager og angrer», skrev de på sin nettside, ifølge Independent.

OVERRASKELSE: Et amerikansk brudepar fikk seg en stor overraskelse da filmstjernen Tom Hanks plutselig dukket opp under en fotoseanse for bryllupet i Central Park i New York. Skuespilleren var ute på en joggetur da han stoppet opp og ga paret nok et minne for livet på den store dagen. VIDEO: NTB Reuters Vis mer Vis mer

Kjendisbladet Star magazine kom med samme unnskyldning om deres sak som ble publisert 3. oktober 2016.

Verken Tom Hanks eller Rita Wilson har kommentert saken ytterligere.

- Hadde aldri hatt mot til å snakke til henne

De to skuespillerne møttes under innspillingen av TV-serien «Bosom Buddies» tidlig på 80-tallet.

De giftet seg i april 1988, året etter Hanks skilte seg fra sin første kone, Samantha Lewes.

- Jeg skulle ønske jeg kunne si at det er en hemmelighet for vårt lykkelige ekteskap, men vi bare liker hverandre. Det er en god start. Jeg kan ikke fatte at min kone fremdeles er sammen med meg. Hvis vi gikk på videregående skole nå og jeg bare var morsom, så hadde jeg aldri hatt mot til å snakke til henne, fortalte Hanks til People i 2014.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer