Tom Hanks og Rita Wilson:

Skrev at Tom Hanks var utro. Det skulle de ikke ha gjort

Paret slo hardt ut mot mediene som trykket falske historier.

SLO TILBAKE: Tom Hanks og kona Rita Wilson reagerte sterkt da avisa The National Enquirer og bladet Star Magazine hevdet at han har vært utro med to av sine skuespillerkolleger. Foto: Eric Vandeville/ABACAPRESS.COM
SLO TILBAKE: Tom Hanks og kona Rita Wilson reagerte sterkt da avisa The National Enquirer og bladet Star Magazine hevdet at han har vært utro med to av sine skuespillerkolleger. Foto: Eric Vandeville/ABACAPRESS.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Snakker man om Hollywoods lengstlevende ekteskap, er skuespiller Tom Hanks (60) og kona Rita Wilson (59) høyt oppe på lista.

Paret har vært gift i over 28 år og har de to sønnene Chester «Chet» Marlon (26) og Truman Theodore (20) sammen.

I likhet med de fleste kjente par, har Hanks og Wilson vært utsatt for en rekke bruddrykter gjennom åra.

Nå har «Forrest Gump»-stjerna imidlertid fått nok.

- Ikke noe vi kan godta lenger

Tabloidavisa The National Enquirer og bladet Star Magazine - begge eid av mediehuset American Media Inc. - har begge nylig hatt oppslag der de hevder at Tom Hanks og Rita Wilson skal skilles, skriver nettstedet Independent.

Historiene, som begge går ut på at Hanks skal ha vært utro, har fått paret til å se rødt. Tirsdag sendte de ut en felles uttalelse via nettstedet Hollywood Reporter.

Der la de blant annet frem hvordan falske historier påvirker familielivet deres.

«Ingen ekte nyhetsorganisasjon kunne rapportert at ekteskapet vårt skal avsluttes, men American Media Inc., eieren av Star og The National Enquirer, kjører gjerne ut falske historier for å selge aviser. Tidligere har vi ledd av historier som sier at vi skal skilles fordi de er langt ifra sanne, de er til å le av. Men ekteskapet vårt er grunnmuren i familien vår, hellig for oss og vi kan ikke tillate slike løgner ettersom vi skal feire 29 år som gift i april. For Star og National Enquirer å tjene på løgner om noe som er så viktig for oss, er noe vi ikke kan godta lenger», heter det i uttalelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer