Sophie Elise Isachsen:

Skrev om leilighetskjøp - stemte ikke

Influenseren kunne i oktober fortelle at hun hadde kjøpt leilighet i Tromsø. Denne uka skriver hun at leiligheten er solgt. Nå avkrefter tv-profilens far og manager alt.

ANNONSERTE KJØP: Sophie Elise Isachsen (25) fortalte følgerne sine at hun både hadde kjøpt og solgt leilighet i Tromsø. Det stemmer ikke. Foto: Espen Solli/TV 2
ANNONSERTE KJØP: Sophie Elise Isachsen (25) fortalte følgerne sine at hun både hadde kjøpt og solgt leilighet i Tromsø. Det stemmer ikke. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og tidligere toppblogger Sophie Elise Isachsen (25) skrev på bloggen sin i oktober i fjor at hun hadde kjøpt leilighet i Tromsø. Den skulle hun ta over i desember, og så skulle hun pendle mellom Tromsø-leiligheten og rekkehuset hun bor i, i Oslo.

Flere medier omtalte leilighetskjøpet basert på blogginnlegget - TV 2, Nordlys, Harstad Tidende og iTromsø.

- Leilighetskjøpet skjedde ganske plutselig, jeg har ikke sett den engang, og jeg måtte ikke i budrunde. Plutselig fikk jeg bare en SMS med «gratulerer» fra mekler da jeg satt ute å spiste lunsj alene. Kanskje fordi jeg kjøpte i oktober og markedet har vært litt treigt, skrev hun på bloggen ifølge Nordlys.

Blogginnlegget er nå slettet, men posten hun skrev på Facebook om leilighetskjøpet eksisterer fortsatt.

Også i et annet blogginnlegg, datert 18. oktober, skriver Isachsen at hun har kjøpt leilighet i Tromsø. Dette innlegget er ikke slettet.

Kjøpte aldri Tromsø-bolig

Etter flere forsøk den siste uka, har det ikke lyktes Dagbladet å få tak i Sophie Elise for en kommentar til denne saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer