Prins Philip:

Skrevet ut av sykehuset

Etter flere uker på sykehus er den 99 år gamle prinsen utskrevet.

UTSKREVET: Prins Philip (99) har oppholdt seg på sukehus den siste måneden. Nå er han utskrevet. Foto: Adrian Dennis / Pool / AFP / NTB
UTSKREVET: Prins Philip (99) har oppholdt seg på sukehus den siste måneden. Nå er han utskrevet. Foto: Adrian Dennis / Pool / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Philip (99), dronning Elizabeths (94) ektemann, har ligget på sykehus de siste fire ukene. Nå er han imidlertid skrevet ut, skriver Sky News.

99: Prins Philip har de seineste ukene ligget innlagt på sykehus i London. Nå er han skrevet ut. Foto: Alastair Grant / AP Photo / NTB
99: Prins Philip har de seineste ukene ligget innlagt på sykehus i London. Nå er han skrevet ut. Foto: Alastair Grant / AP Photo / NTB Vis mer

Hertugen av Edinburgh ble først innlagt på sykehus 16. februar. To uker seinere ble han flyttet til St Bartholomews sykehus for en hjerteoperasjon.

I begynnelsen av mars opplyste nemlig Buckingham Palace i en pressemelding at prins Philip dagen før hadde gjennomgått et vellykket inngrep for en allerede eksisterende hjertesykdom.

«Hans kongelige høyhet forblir på sykehuset i flere dager for behandling, hvile og for å samle krefter», het det i pressemeldingen.

Dronningens ektemann ble først innlagt etter å ha følt seg uvel, og seinere har det blitt kjent at han hadde fått en infeksjon og har mottatt behandling for denne.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 11.07.2015 BANNET PÅ TV: Prins Philip (94), hertug av Edinburgh, har fått mye omtale i England det siste døgnet etter en noe sleivete kommentar under fotografering for 75-årsmarkering for «Battle of Britain». Video: Reuters Vis mer

- Krysser fingrene

Tidligere har hertuginne Camilla, prins Charles' kone, uttalt at prins Philip var i noe bedring og at kongefamilien krysset fingrene for ham. Det gjorde hun under et besøk på et vaksinesenter i Croydon.

Også prins William har fortalt at hertugen av Edinburgh hadde det «bra», og at legene fulgte nøye med på ham på sykehuset. Det gjorde han i forbindelse med et besøk til et vaksinesenter i King's Lynn i Norfolk.

Prins Philips innleggelse skjedde etter råd fra 99-åringens lege.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer