Prins Philip:

Skrevet ut av sykehuset

Etter flere uker på sykehus er den 99 år gamle prinsen utskrevet.

UTSKREVET: Prins Philip (99) har oppholdt seg på sukehus den siste måneden. Nå er han utskrevet. Foto: Adrian Dennis / Pool / AFP / NTB
UTSKREVET: Prins Philip (99) har oppholdt seg på sukehus den siste måneden. Nå er han utskrevet. Foto: Adrian Dennis / Pool / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Prins Philip (99), dronning Elizabeths (94) ektemann, har ligget på sykehus de siste fire ukene. Nå er han imidlertid skrevet ut, skriver Sky News.

Hertugen av Edinburgh ble først innlagt på sykehus 16. februar. To uker seinere ble han flyttet til St Bartholomews sykehus for en hjerteoperasjon.

I begynnelsen av mars opplyste nemlig Buckingham Palace i en pressemelding at prins Philip dagen før hadde gjennomgått et vellykket inngrep for en allerede eksisterende hjertesykdom.

«Hans kongelige høyhet forblir på sykehuset i flere dager for behandling, hvile og for å samle krefter», het det i pressemeldingen.

Dronningens ektemann ble først innlagt etter å ha følt seg uvel, og seinere har det blitt kjent at han hadde fått en infeksjon og har mottatt behandling for denne.

- Krysser fingrene

Tidligere har hertuginne Camilla, prins Charles' kone, uttalt at prins Philip var i noe bedring og at kongefamilien krysset fingrene for ham. Det gjorde hun under et besøk på et vaksinesenter i Croydon.

Også prins William har fortalt at hertugen av Edinburgh hadde det «bra», og at legene fulgte nøye med på ham på sykehuset. Det gjorde han i forbindelse med et besøk til et vaksinesenter i King's Lynn i Norfolk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer