Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

- Skriker og gråter

Durek Verrett hyller kjæresten etter det åpenhjertige innlegget mandag.

PAR I HJERTER: Mandag delte prinsesse Märtha Louise et innlegg på Instagram der hun skrev at hun har hatt tøffe dager i det siste. Nå hyller kjæresten Durek Verrett sin prinsesse etter innlegget. Foto: NTB Scanpix
PAR I HJERTER: Mandag delte prinsesse Märtha Louise et innlegg på Instagram der hun skrev at hun har hatt tøffe dager i det siste. Nå hyller kjæresten Durek Verrett sin prinsesse etter innlegget. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag delte prinsesse Märtha Louise (48) et innlegg på Instagram der hun skrev at hun har hatt det tungt den siste tida. Prinsessa har uten tvil lagt bak seg et tungt år etter at eksmannen Ari Behn tok sitt eget liv 1. juledag i fjor.

I innlegget skrev 48-åringen at hun har hatt flere tunge dager i det siste.

«Noen dager er bedre enn andre - og jeg må innrømme at jeg har hatt noen veldig dårlige dager i det siste. Av og til føles alt bare for mye og overveldende, og jeg har en tendens til å havne i et hull av fortvilelse, selvmedlidenhet og jeg føler meg som et offer på alle området i livet», var blant det Märtha Louise skrev.

Nå følger kjæresten Durek Verrett (45) opp med sitt eget innlegg på Instagram - der han kommer med en rørende hyllest til sin norske prinsesse.

«Å være borte fra kvinnen jeg elsker, får meg til å tenke på kjærlighet generelt, og hvordan kjærlighet handler om hengivenhet. Det handler om å være så tøff, så tilstedeværende at dersom til og med en syklon eller tornado kommer, kan det ikke bryte ned kjærligheten på noe nivå», skriver den selverklærte sjamanen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer