Elaine Bredehoft og Amber Heard:

Skrotes

Bytter ut advokaten sin.

FERDIG: Advokaten Elaine Bredehoft har blitt byttet ut. Foto: AFP/NTB
FERDIG: Advokaten Elaine Bredehoft har blitt byttet ut. Foto: AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Amber Heard (36) har ansatt nye advokater i ankesaken mot Johnny Depp (59). Det vil si at det ikke er advokaten Elaine Bredehoft som vil representere Heard.

Bredehoft var Heards hovedadvokat i den verdensomtalte rettsaken mellom eksparet tidligere i år. Rettsaken endte med at Heard må betale Depp nærmere 100 millioner kroner.

To måneder seinere kom nyheten om at Heard vil anke saken.

SNAKKER: Etter å ha tapt ærekrenkelsessaken mot eksmannen Johnny Depp i retten, har Amber Heard stil til et lengre intervju med NBC. Spesielt én ting fått flere til å reagere. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Flere medier, blant annet Independent, melder nå at «Aquaman»-stjerna har ansatt advokatene David L. Axelrod og Jay Ward Brown til å representere henne i ankesaken.

En talsperson for Heard forklarer byttet grunnet «annen domstol og nye beviser».

- En annen domstol krever en annen representasjon, spesielt ettersom så mange nye bevis kommer frem, sier talspersonen til Independent.

Bredehoft har også uttalt seg om advokatbyttet. Hun skal tilsynelatende se på dette som «den perfekte anledningen til å gi stafettpinnen videre».

AVGJORT: Johnny Depp vant en knusende seier i søksmålet mot ekskona. Amber Heard må betale 15 millioner dollar til eksmannen. Video: Reuters Vis mer

- Jeg har lovet Amber og advokatene mitt fulle samarbeid og bistand når de nå beveger seg videre på veien mot suksess, har hun sagt i en uttalse.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer