Kylie Jenner:

Skubbet ned fra tronen

Kylie Jenner har fått konkurranse - muligens fra et noe uventet hold.

ANDREPLASS: Realitystjerne og sminkemogul Kylie Jenner (22) har lenge vært den best betalte Instagrammeren. Nå har hun falt ned til en andreplass. Foto: NTB Scanpix
ANDREPLASS: Realitystjerne og sminkemogul Kylie Jenner (22) har lenge vært den best betalte Instagrammeren. Nå har hun falt ned til en andreplass. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mange kjente personligheter har flere millioner følgere på bildedelingstjenesten Instagram, og de mest fulgte kan gjerne tjene klekkelige summer på sponsede innlegg.

Realitystjerne og sminkemogul Kylie Jenner (22) har i skrivende stund 184 millioner Instagram-følgere, og har lenge regjert på toppen som den best betalte på Instagram. I fjor skal Jenner ha tjent omtrent 1,2 millioner dollar på ett sponset innlegg, tilsvarende 11,2 millioner norske kroner, ifølge BBC.

Blitt danket ut

Men nå ser det ut til at Jenner har fått konkurranse, melder medier som BBC og Fox News. 22-åringen har nemlig falt ned fra Instagram-tronen og blitt erstattet av skuespiller Dwayne «The Rock» Johnson (48), som for øvrig følges av 189 millioner brukere.

Ifølge firmaet Hopper HQ, som spesialiserer seg på markedsføring i sosiale medier, kan Johnson tjene omtrent én million dollar, tilsvarende 9,4 millioner norske kroner, for ett enkelt sponset innlegg.

Kylie Jenner, på sin side, kan for tiden trolig «bare» tjene rundt 986 000 dollar, tilsvarende 9,25 millioner norske kroner, på et slikt innlegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer