DØD: Chiranjeevi Sarja døde nylig som følge av et hjerteinfarkt. Foto: Chiranjeevi Sarja / Instagram
DØD: Chiranjeevi Sarja døde nylig som følge av et hjerteinfarkt. Foto: Chiranjeevi Sarja / Instagram Vis mer

Chiranjeevi Sarja:

Skuespiller (39) døde

Den indiske skuespilleren ble bare 39 år gammel.

Publisert

Søndag kom nyheten om at den indiske skuespilleren Chiranjeevi Sarja er død, bare 39 år gammel. Sarja, som har medvirket i over 20 filmer, gikk ifølge CNN bort etter hjerteinfarkt.

«Det er et sjokk å høre at den berømte Kannada-kunstneren (Kannada er et av språkene i India som blant annet snakkes i Karnataka journ.anm.), Shri Chiranjeevi Sarja, døde som følge av et hjerteinfarkt. En tidlig død i en alder av bare 39 år er sjokkerende. Mine bønner er med familien hans, og måtte gud gi dem styrke til å takle denne sorgen», heter det i en uttalelse fra sjefsministeren i den indiske delstaten Karnataka, B.S Yediyurappa.

Den 39 år gamle skuespilleren medvirket i en rekke filmer før sin bortgang, deriblant «Amma I Love You», «Whistle» og «Varadanayaka».

EMOSJONELL: Talkshow-verten James Corden bryter i tårer etter en samtale med sin kollega Reggie Watts, i kjølvannet av George Floyds dødsfall. Video: Rød Løper/The Late Late Show With James Corden Vis mer

Fansen i sorg

Sarja kom fra en familie med flere skuespillere. Han er nevøen til Arjun Sarja, barnebarnet til Shakti Prasad, og giftet seg selv med skuespiller Meghana Raj (30) i 2018.

Etter nyheten om hans bortgang har store deler av fansen delt sine kondolanser under stjernas siste Instagram-innlegg.

«Et tragisk tap for Indisk film», skriver en følger.

Sjokkert over å høre om Chiranjeevi Sarjas bortgang. Et smil jeg aldri glemmer, skriver en annen, mens en tredje er knust over nyheten.

«Jeg ber om at Meghana og hele familien finner styrke gjennom den sjokket og sorgen».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer