Heath Freeman:

Skuespiller (41) døde

Heath Freeman ble bare 41 år gammel.

DØDE: Heath Freeman døde i en alder av 41. Foto: Matt Baron / REX / NTB
DØDE: Heath Freeman døde i en alder av 41. Foto: Matt Baron / REX / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Heath Freeman er mest kjent for å ha spilt seriemorderen Howard Epps gjennom to sesonger av «Bones». Søndag kom imidlertid nyheten om at Freeman har dødd i en alder av 41.

Travis Barkers (46) ekskone Shanna Moakler (46) var den første som skrev om Freemans død. Hans manager Joe S. Montifiore bekreftet imidlertid nyheten. Det skriver Deadline.

KRITISERES: Travis Scott er i hardt vær etter åtte personer døde under festivalen hans i Houston. Vis mer

- Vi er virkelig knust over tapet av vår elskede Heath Freeman. Et strålende menneske med en intens og sjelfull ånd, han etterlater oss et uutslettelig avtrykk i våre hjerter. Livet hans var fylt med dyp lojalitet, hengivenhet og sjenerøsitet overfor hans familie og venner, og en ekstraordinær livsglede. Han var ekstremt stolt av sitt siste filmarbeid og var veldig spent på neste kapittel i karrieren, uttalte manageren til nettstedet, og la videre til:

- Hans bemerkelsesverdige arv som sønn, bror, onkel, venn, usedvanlig begavet skuespiller og produsent, fullendt kokk og mann med den mest smittende og spektakulære latter, vil leve videre for alltid. Måtte minnet hans være til velsignelse for alle som kjente og elsket ham.

Den avdøde skuespilleren har medvirket i en rekke store serier, men det hele startet da han dukket opp i en episode av «ER» i 2001.

MONGOLAND: Vegar Hoel var kjent for rollen i blant annet Mongoland (2001). Klipp: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

Han har også spilt i «NCIS», «The Closer» og «Without a Trace», blant flere. Nylig fikk han jobben som regissør i Michael Polishs film «Terror on the Prairie».

- Dypt savnet

Moakler skrev om sin venns bortgang på bildedelingstjenesten Instagram da hun delte et bilde av seg selv sammen med Freeman og en tredje person:

«Jeg er helt knust over å høre om tapet av min kjære venn Heath Freeman - en talentfull skuespiller, regissør, produsent, fremragende kokk og en solid venn. Du vil bli dypt savnet, men jeg vil ta vare på alle de fantastiske minnene vi alle hadde sammen … og det er mange fine!!».

Moakler skrev seinere i sitt eget kommentarfelt at Freeman sovnet inn i sitt eget hjem i Austin, Texas.

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer