Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Donal Logue:

Skuespiller bønnfaller datteren om å komme hjem

Donal Logues transkjønnede datter har tidligere vært åpen om trakassering på Twitter. Nå har hun ikke vært sett siden mandag.

BORTE SIDEN MANDAG: Den kanadiske skuespilleren ber nå Twitter om hjelp. Foto: NTB Scanpix
BORTE SIDEN MANDAG: Den kanadiske skuespilleren ber nå Twitter om hjelp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Den kanadiske filmstjerna Donal Logue (51) tok tirsdag kveld til Twitter for å be om hjelp til å finne datteren Jade (16).

Jade, som egentlig heter Arlo, men som for tiden går gjennom et kjønnsbytte, forsvant mandag etter å ha vært ute med venner.

Hun skal ifølge Page Six sist vært sett i bydelen Brooklyn i New York.

«Savnet - i går klokken to Barclayssenteret/Fort Greene Brooklyn: Mitt barn, Jade Logue. 182 centimeter, limegrønn hettegenser, mørkegrønn militærjakke,» skrev «Gotham»-skuespilleren i en melding på Twitter som senere ble slettet.

Datteren skal fremdeles ikke være funnet ifølge Daily Mail. Politiet i New York lette fremdeles etter henne på onsdag og fredag kveld tok Logue til Twitter igjen.

«Jade. Vi savner deg og elsker deg. Vær så snill, kom hjem. Hvis du ser dette, bare vit at jeg elsker og savner deg,» skrev han.

Var åpen på Twitter om trakkassering

Logues ekskone, Kasey Smith, skriver i et innlegg på Facebook at hovedfokuset må flyttes vekk fra datterens kjønn og seksuelle preferanser.

«Venner... Fokuset her må være at Jade kommer trygt hjem. IKKE Jades orientering eller kjønn. Det er Jades historie å fortelle. Ikke vår. Det er tydeligvis fremdeles problemer for de som utforsker seg selv og de de elsker. Vi lever dessverre i en verden der vi blir mobbet, fryktet og hjernevasket om hvem vi MÅ være, hvem vi KAN være og hvem vi BURDE være og passe inn i en bestemt form,» skrev Smith og fortsatte:

«La folk være den de er, gi de plass til å finne seg selv og mest av alt IKKE DØM. Hvem er vi til å dømme og ikke elske noen for hvem de er? Det har vi ikke rett til. Vi vil ha Jade hjem. Det er hovedfokuset og prioriteringene.»

Logues datter har tidligere vært åpen på Twitter om problemene hun har støtt på som transperson.

Blant annet har hun tvitret at hun «så frem til å bli trakassert» på åpen gate «uten en annen grunn enn å eksistere.»

Saken fortsetter nedenfor.

KJENT SKUESPILLER: Donal Logue med kollegaene Bill Paxton, Chris Klein og Ginnifer Goodwin. Foto: NTB Scanpix
KJENT SKUESPILLER: Donal Logue med kollegaene Bill Paxton, Chris Klein og Ginnifer Goodwin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Var med i «Sons of Anarchy»

Donal Logue ble for alvor kjent som karakteren Dex i filmen «The Tao of Steve» fra 2000.

Filmen fikk den anerkjente juryprisen på Sundance-festivalen det samme året, ifølge IMDB.

Senere var han å se i den populære serien «Sons Of Anarchy», samt seriene «Gotham» (2016) og «Vikings» (2014).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling