Peter Hardy:

Skuespiller død i drukningsulykke

Ble 66 år gammel.

66: Den australske skuespilleren Peter Hardy er død, 66 år gammel. Foto: Skjermdump / Peterhardy.net
66: Den australske skuespilleren Peter Hardy er død, 66 år gammel. Foto: Skjermdump / Peterhardy.net Vis mer
Publisert

Den australske skuespilleren Peter Hardy er død. Det bekrefter broren hans Michael i en uttalelse, ifølge Daily Mail.

Skuespilleren ble 66 år gammel.

Ifølge The West Australian gikk han bort i en drukningsulykke i havnebyen Fremantle i Australia forrige uke.

Hardy bodde til vanlig i London, men hadde reist til Perth for å hilse på mora. Han skal ha snorklet da ulykken skjedde, ifølge en nær venn.

«Jeg er knust over å dele nyheten om at broren min Peter Hardy brått gikk bort i morges. Hvil i fred, min kjære lillebror», skriver broren i en uttalelse.

Plutselig kollapser den 28 år gamle rapperen på scenen, og helsepersonell strømmer til for å hjelpe. Reporter: Anabelle Bruun/Dagbladet TV. Video: Youtube Vis mer

Hardy spilte roller i filmer som «Chopper», «Hard Target 2» og «Chasing Rabbits», ifølge IMDb. Hans første oppførte rolle var i 1985, i TV-serien «A Country Practice», mens den siste i 2021.

Flere venner av skuespilleren har tatt til sosiale medier for å hedre ham etter det tragiske dødsfallet, skriver Daily Mail.

«Denne nyheten er et hjerteskjærende sjokk. Han vil bli holdt av de vide armene i havet han vokste opp ved, og i hjertene til alle de han tok imot i hans vittige bane. Dypeste kondolanser til familie, venner og kollegaer», skriver venn Ross Anderson.

«Morgenen 16. mars ble en kjær venn av oss tatt fra oss. Den utrolige og vakre Peter Hardy druknet mens han snorklet ved South Beach i Perth», skriver Andy Burns.

En mann og hunden hans blir angrepet i Bloomfield-elven i Queensland i Australia. Video: Facebook. Reporter: Magnus Paus/Dagbladet Vis mer

«Han var en superb skuespiller og en fantastisk sanger og gitarist, og han spilte både trommer og saksofon. Han elsket å underholde på teaterscenen, i tillegg til på film på TV», legger han til.

Hardy etterlater seg kjæresten Lysa.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer