Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Emma Chambers:

Skuespiller Emma Chambers er død

Ble 53 år gammel.

GÅTT BORT: Skuespiller Emma Chambers (rødt hår) er død. Her er hun avbildet sammen med flere av skuespillerne i «Notting Hill». Foto: NTB Scanpix
GÅTT BORT: Skuespiller Emma Chambers (rødt hår) er død. Her er hun avbildet sammen med flere av skuespillerne i «Notting Hill». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den britiske skuespilleren Emma Chambers er død, 53 år gammel.

Det bekrefter hennes agentfirma overfor BBC.

De meddeler at Chambers gikk bort onsdag kveld. Videre opplyser agentfirmaet at 53-åringen døde av «naturlige årsaker» og at hun vil bli «dypt savnet».

- Emma brakte latter og glede til mange. Familien og hennes nærmeste ber nå om at deres privatliv blir respektert i denne vanskelige stunden, heter det i en uttalelse, ifølge Sky News.

Skuespilleren har medvirket i en rekke filmer og tv-serier i løpet av sin karriere. Hun er kanskje best kjent for sine roller i henholdsvis «Notting Hill» og «The Vicar of Dibley». I sistnevnte serie, som gikk på tv fra 1994 til 2007, hadde Chambers rollen som Alice Tinker.

I 1998 ble hun belønnet med en British Comedy Award for sin innsats i tv-serien.

Chambers etterlater seg skuespillerektemannen Ian Dunn.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!