Kal Penn:

Skuespiller kommer ut av skapet

Kal Penn kommer både ut av skapet, og røper forlovelse.

IKKE SINGEL: Kal Penn deler detaljer om privatlivet. Foto: Andrew Morales/REX/NTB
IKKE SINGEL: Kal Penn deler detaljer om privatlivet. Foto: Andrew Morales/REX/NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren og politikeren Kal Penn (44) er nok for de fleste best kjent for sin rolle i komedien «American High». Nå er det imidlertid alt annet enn karrieren han får spalteplass for.

Penn kommer nemlig med en privat avsløring overfor People. Washington Post på sin side skriver at «en av verdens mest ettertraktede ungkarer ikke lenger er å finne på singelmarkedet».

Seksualitet

Samtidig som Penn avslører at han ikke lenger er singel, kommer han også ut av skapet.

- Jeg oppdaget min egen seksualitet forholdsvis seint i livet i forhold til andre, sier skuespilleren til magasinet, og fortsetter:

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 14.01.2013 OVERRASKET: Skuespiller Jodie Foster vant Golden Globes hederspris og overrasket med sin takketale der hun fortalte at hun var singel og lesbisk. Se talen her. Video: NTB-SCANPIX Vis mer

- Det er ingen tidslinje på dette. Folk finner ut av sin egne greier på forskjellige tidspunkter i livet. Jeg er så glad jeg gjorde det da jeg gjorde det.

Den 44 år gamle skuespilleren møtte partneren Josh i løpet av de to åra han jobbet i Det hvite hus under daværende president Barack Obama.

Penn kan også avsløre at de har vært sammen i elleve år, og at de faktisk har forlovet seg - noe som altså har gått under radaren for de fleste.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer