Luke Perry er død

Skuespiller Luke Perry er død

Døde som følge av et slag.

DØD: Luke Perry (52) er død. Forrige uke ble han lagt inn på sykehus etter å ha fått slag. Foto: FoxVis merVis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Luke Perry er død. Han ble 52 år gammel, og døde med familien ved sin side på St. Joseph's-sykehuset i Burbank. Det melder TMZ. Han døde mandag morgen amerikansk tid.

Forrige uke ble 52-åringen, kjent fra «Beverly Hills 90210» lagt inn på sykehus etter å ha fått slag. Det skal også være dødsårsaken.

FIKK SLAG: Forrige uke fikk skuespiller Luke Perry et massivt slag. Han ble hastet til sykehus, men døde mandag som følge av skadene. Foto: NTB scanpix
FIKK SLAG: Forrige uke fikk skuespiller Luke Perry et massivt slag. Han ble hastet til sykehus, men døde mandag som følge av skadene. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Familien setter pris på støtten og bønnene som er blitt gitt til Luke fra hele verden, og ber om ro i denne perioden, sier Arnold Robinson, Perrys publisist.

52-åringen fikk et slag onsdag morgen, og at han ble innlagt på sykehuset. TMZ skrev at tilstanden hans var uklar, og Perrys representanter bekreftet overfor Variety at 52-åringen lå på sykehuset for videre observasjon.

RIVERDALE: Nå avdøde Luke Perry (52) spiller blant annet i Netflix-serien «Riverdale», som er inne i sin tredje sesong nå. Video: Netflix Vis mer

For store skader

Det skulle altså vise seg at tilstanden hans var dårlig. En av hans representanter sier til TMZ nå at legene forsøkte iherdig på å redde hans liv. Skadene skal derimot ha vært for store.

Kilder har uttalt til TMZ at skuespilleren ble lagt i kunstig koma da han ankom sykehuset, men dette har representanter for 52-åringen avkreftet. Han skal ha fått beroligende midler, som representanten hans nå altså bekrefter.

Skuespilleren etterlater seg barna Jack (21) og Sophie (18), og forloveden Wendy Madison Bauer. De sto rundt ham da han døde. Hans ekskone Minne Sharp skal også ha vært til stede.

Perry er for tida å se på skjermen i Netflix-serien «Riverdale», der han spiller rollen som Fred Andrews. Han har også en rolle i Quentin Tarantinos nye storfilm, «Once Upon a Time in Hollywood», som etter planen kommer ut i år.

Ifølge TMZ hadde han vært på jobb og innspilling som vanlig i tida før sykehusinnleggelsen.

I sosiale medier har flere kommet med kondolanser etter at dødsfallet ble kjent. Mange fans skriver at de er knust etter nyheten ble kjent. Mens flere Hollywood-profiler har delt rørende hyllester. Charlie Sheen har blant annet skrevet et dikt:

Se dette innlegget på Instagram

💔💔💔

Et innlegg delt av Busy Philipps (@busyphilipps)

Seriecomeback

Nyheten om Perrys helsetilstand kom samme dag som kanalen Fox kunngjorde at serien, som ga ham det store gjennombruddet i Hollywood for snart 30 år siden, «Beverly Hills 90210», kommer tilbake på skjermen med flere av skuespillerne .

I rollen som rebellen Dylan McKay smeltet Perry ungpikehjerter over hele verden da han var en del av den populære ungdomsserien fra 1990 til 1995, og igjen fra 1998 til 2000. Særlig romansen mellom ham og Brenda Walsh, spilt av Shannen Doherty (47), var et hett tema i «Beverly Hills 90210».

Perry er ikke blant de seks som hadde signert kontrakt og var bekreftet til comebacket av serien, som kommer i form av seks episoder til sommeren.

Ifølge Entertainment Weekly var imidlertid ikke rollebesetningen komplett, og døra var fremdeles åpen for at også de to siste skuespillerne, henholdsvis Luke Perry og Shannen Doherty, kunne bli med. Det skjer altså ikke nå.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer