Prins Harry:

Skuespiller, modell og designer. Dette er prins Harrys ekser

Den gifteklare prinsen har angivelig invitert flere av dem til bryllupet.

LYKKEN BRAST: Det er spekulert i hvorvidt enten Cressida Bonas (t.v) eller Chelsy Davy (t.h) kunne ha hatt rollen Meghan Markle har nå, men forholdene viste seg å ikke vare. Slik har det gått med dem. Foto: NTB scanpix
LYKKEN BRAST: Det er spekulert i hvorvidt enten Cressida Bonas (t.v) eller Chelsy Davy (t.h) kunne ha hatt rollen Meghan Markle har nå, men forholdene viste seg å ikke vare. Slik har det gått med dem. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Om få dager får vi se Meghan Markle (36) i brudekjole i Windsor Castle, når den amerikanske skuespilleren gifter seg med prins Harry (33). Det er ventet at flere millioner kommer til å følge med på seremonien.

For et par år siden var det ikke gitt at den tidligere ungkaren skulle gifte seg. Harry ble nemlig kjent som en partyprins i sine ungdomsår, og ble ofte fotografert på fester og i «upassende» situasjoner.

Han var også kjent som en skjørtejeger, men har bare hatt to offisielle kjærester opp gjennom. At han er blitt koblet til et titalls kjendiskvinner, har han derimot aldri snakket om eller bekreftet.

Selv om prinsen nå har slått seg til ro, virker det ikke som han ønsker å la fortida være … Vel, i fortida. Ifølge flere britiske medier har han nemlig invitert et knippe ekser til bryllupet.

Slik har det gått med dem siden bruddene.

- Festglade

Den unge prinsens første, offisielle romantiske relasjon var med zimbabweren Chelsy Davy (32). Hun ble født i Bulawayo i det afrikanske landet, og er datter av en sørafrikansk bonde og en tidligere modell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer