Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Skuespiller Per Oscarsson fryktes omkommet i brann

Han og kona skal ha oppholdt seg hjemme, og nå får ikke slektningene tak i dem.

FRYKTES OMKOMMET: Den svenske skuespilleren Per Oscarssons hus ble totalskadet i en brann natt til nyttårsaften. Det fryktes at Oscarsson og hans kone befant seg i huset da det brant. Foto: Ole C.H. Thomassen / Dagbladet
FRYKTES OMKOMMET: Den svenske skuespilleren Per Oscarssons hus ble totalskadet i en brann natt til nyttårsaften. Det fryktes at Oscarsson og hans kone befant seg i huset da det brant. Foto: Ole C.H. Thomassen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet) Den svenske skuespilleren Per Oscarssons hjem ble totalskadet i en brann natt til i dag, melder Expressen.se.

Per Oscarsson (83), som blant annet spilte hovedrollen i filmatiseringen av Knut Hamsuns bok «Sult» i 1966, er savnet etter brannen.

- Nå er de borte Ifølge en slekning av ham, skal også Oscarssons kone være savnet.

- De skal ha oppholdt seg hjemme, og vi får ikke tak i dem nå, sier slektningen til Expressen.

Også slektninger som Aftonbladet.se har vært i kontakt med, frykter at Oscarson og kona Kia Östling har brent inne.

- De skulle vært der. Nå er de borte, sier slektningene.

Totalskadet Oscarssons hus, som ligger i landlige strøk, utenfor Skara, er totalskadet, melder Aftonbladet.se

Nå jobber politiet med å finne ut om noen kan ha vært i det da det brant.

- Vi har foreløpig ingen formening om det har befunnet seg mennesker i huset eller ikke, sier pressetalsmann for politiet i Vestre Götaland, Jan Strannegård, til Expressen.

- Kan ta tid Politiet venter nå på å kunne foreta tekniske undersøkelser av branntomta.

- Det må avkjøles, så det kan ta tid før vi kan få gjort en skikkelig undersøkelse, som kan gi oss en klarhet i om det befant seg noen i huset eller ikke, sier Jan Strannegård.

Det skal ifølge Aftonbladet stå en bil utenfor ekteparets hus.

- Den er helt nedsnødd, så det er usikkert om den har vært i bruk i det siste, sier redningsleder i Skara, Bosse Lustig.

SPILTE MED LIV:  Per Oscarssons merittliste er lang. Han har blant annet spilt i filmen Salem sammen med Liv Ulmann. Foto: Aage Storløkken / Aktuell / Scanpix
SPILTE MED LIV: Per Oscarssons merittliste er lang. Han har blant annet spilt i filmen Salem sammen med Liv Ulmann. Foto: Aage Storløkken / Aktuell / Scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart