Christy Giles og Hilda Marcela Cabrales-Arzola:

Skuespiller siktet for drap på modell (24)

Ble dumpet utenfor et sykehus i Los Angeles, mens venninna ble dumpet utenfor et annet sykehus.

DREPT: Liket til modell Christy Giles ble dumpet utenfor et sykehus i Los Angeles. Nå er to menn siktet. Foto: Skjermdump Instagram
DREPT: Liket til modell Christy Giles ble dumpet utenfor et sykehus i Los Angeles. Nå er to menn siktet. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I november kom nyheten om at modell Christy Giles (24) hadde blitt funnet død på et fortau utenfor et sykehus i Los Angeles. Det meldte blant andre Independent.

Giles skal ha vært ute på byen med venner før hun døde, og familien hevdet at det lå noe kriminelt bak. Den gang opplyste imidlertid politiet i Los Angeles at de mistenkte at dødsårsaken var en overdose.

Utenfor et annet sykehus i filmbyen ble venninna, arkitektdesigner Hilda Marcela Cabrales-Arzola (26), funnet i samme stand. Politiet mistenkte også overdose som dødsårsak.

Seinere ble det imidlertid kjent at politiet mistenkte at det var tre maskerte menn som sto bak ugjerningene. Nå er to av mennene siktet for hendelsene, ifølge People.

Skuespiller siktet

De to mennene, en skuespiller og en filmprodusent, er nå siktet for drap på både Giles og Cabrales-Arzola, ifølge Los Angeles Times.

De to mennene i 40-årsalderen ble først arrestert mistenkt for drap og medvirkning til drap i desember. Den gang ble den ene mannen løslatt, mens den andre ble fengslet.

Sistnevnte ble imidlertid ikke fengslet for denne hendelsen, men for tidligere anklager om overfall og voldtekt - i åra mellom 2010 og 2020, ifølge The Times.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.