Suzanne Somers:

Skuespilleren (74) med pikant sex-avsløring

74-åringens sexliv er villere enn noensinne.

AKTIVE: Til tross for at begge har passert 70, holder Suzanne Somers og Alan Hamel fremdeles koken i senga. Foto:Jim Smeal/REX/NTB
AKTIVE: Til tross for at begge har passert 70, holder Suzanne Somers og Alan Hamel fremdeles koken i senga. Foto:Jim Smeal/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skuespiller Suzanne Somers (74) har vært et kjent ansikt i en årrekke, blant annet takket være sin rolle i den populære serien «Steg for steg» på 90-tallet.

På 70-tallet møtte hun programlederen Alan Hamel (84), da Somers var deltaker i gameshowet «Anniversary Game». Hamel var den gang programleder for programmet. I 1977 ga paret hverandre sine ja.

Til tross for at paret i dag har vært gift i hele 44 år, er lidenskapen mellom turtelduene fremdeles like sterk.

Mye sex

Skuespilleren har nemlig aldri lagt skjul på at paret mer enn gjerne nyter hyggestunder sammen daglig. Nå åpner hun imidlertid opp om sexlivet - igjen.

Det gjør hun under et besøk i podkasten «Heather Dubrow's World». «Three's Comapany»-stjerna avslører nemlig at på grunn av hormoner, har paret hatt svært mye sengekos den siste tida.

- På dette stadiet i livet, tenker de fleste at det er overdrevent, at det er for mye informasjon. Men hva er klokka? 12? Jeg har hatt sex med ham (ektemannen journ.anm.) tre ganger så langt i dag, avslører hun.

Paret har som nevnt vært gift siden 1977. De har ingen barn sammen, men har begge barn fra tidligere forhold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer