Nicki Aycox:

Skuespilleren døde av kreft

- Hun var definitivt en fighter.

KJEMPET MOT SYKDOMMEN: Skuespiller Nicki Aycox har medvirket i flere store TV-serier. Foto: Bei/REX/NTB
KJEMPET MOT SYKDOMMEN: Skuespiller Nicki Aycox har medvirket i flere store TV-serier. Foto: Bei/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Nicki Aycox er død, det melder Ekstra Bladet.

Aycox var en profilert skuespiller og har medvirket i flere kjente serier, blant annet «Supernatural», «CSI Miami» og «The Twilight Zone», men er kanskje mest kjent for sin rolle i «Supernatural».

Den 47 år gamle skuespillerinnen ble diagnostisert med sykdommen leukemi i fjor, og det var til slutt dette som skulle føre til hennes altfor tidlige bortgang.

Skuespiller Anne Heche (53) er død Vis mer

I flere innlegg på bildedelingstjenesten Instagram, valgte Aycox selv å snakke ut om sykdommen sin, og hun delte åpent at hun i utgangspunktet trodde hun led av covid 19.

Det skulle imidlertid vise seg å være langt mer alvorlig.

- Jeg vil at alle skal vite at jeg har det bra og kjemper meg gjennom cellegift, skrev hun i det første av mange innlegg om sykdommen sin.

Siden den gang har fansen hennes kunne følge kampen mot leukemi, men i mars stoppet de jevnlige oppdateringene å komme fra 47-åringen.

Det er Nicki Aycox sin svigerinne, Susan Raab Ceklosky som deler nyheten om det tragiske dødsfallet på vegne av familien.

I et innlegg på Facebook skriver Ceklosky blant annet:

- Min vakre, smarte, fryktløse, utrolig talentfulle og elskede svigerinne, Nicki Aycox Raab, døde i går med min bror, Matt Raab, ved sin side. Nicki og Matt hadde et flott liv sammen i California. Hun var definitivt en fighter og alle som kjente henne elsket henne.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer