Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Skuespillerens kone og sønn drept

Skuespilleren Ron Elys kone, Valerie Lundeen Ely, ble tirsdag kveld funnet knivdrept i familiens hjem i USA. På åstedet ble ekteparets sønn skutt og drept av politiet.

TRAGEDIE: Skuespilleren Ron Ely (81), som spilte Tarzan på 60-tallet, mistet både kona og sønnen tirsdag kveld. Video: CNN, NTB Scanpix og Dagbladet TV Vis mer

Skuespilleren Ron Ely (81) har blitt rammet av en rystende familietragedie.

Tirsdag kveld ble kona, Valerie Lundeen Ely (62), funnet knivdrept i ekteparets hjem i Santa Barbra i California, bekrefter amerikansk politi i en pressemelding onsdag.

Ekteparets sønn, Cameron Ely (30), ble skutt og drept av politiet kort tid etter at de ankom stedet.

Sønnen mistenkt

Klokka 20.15 rykket politiet ut til stedet etter å ha mottatt en nødsamtale. Da politiet ankom stedet, fant de Valerie knivdrept. Hun var blitt påført flere knivstikk, ifølge politiet.

På åstedet ble sønnen utpekt som mistenkt. Politiet igangsatte søk etter ham, og fant ham utenfor boligen.

Som følge av at han «utgjorde en trussel» mot politiet, avfyrte fire politibetjenter skudd mot ham, opplyser politiet. 30-åringen døde på stedet.

Ron Ely, som er mest kjent for rollen som Tarzan i tv-serien med samme navn fra 60-tallet, var selv på åstedet. Overfor KTLA5 bekrefter politiet at det var ham som utpekte sønnen som mistenkt.

Til sykehus

I en tidligere uttalelse fra politiet går det fram at en eldre mann ble fraktet til sykehus etter knivdrapet. Politiet har foreløpig ikke uttalt seg om Ron Elys helsetilstand.

I tillegg til å ha spilt Tarzan, spilte Ron Ely hovedrollen i filmen Doc Savage: The Man of Bronze, som hadde premiere i 1975.

På 80-tallet ledet han missekonkurransen Miss America. Seinere giftet han seg med tidligere Miss Florida, Valerie. Sammen fikk de tre barn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media