KAN BLI FILM: Flere skuespillere hinter om at det er sannsynlig at fansen ikke har sett det siste av gjengen fra TV-serien «Downton Abbey».
<div>Foto: ITV / NRK</div>
KAN BLI FILM: Flere skuespillere hinter om at det er sannsynlig at fansen ikke har sett det siste av gjengen fra TV-serien «Downton Abbey».
Foto: ITV / NRK
Vis mer

Skuespillerne hinter om «Downton Abbey»-film

- Det er ikke sikkert det er over helt ennå, sier skuespiller Michelle Dockery.

Siden 2010 var den britiske TV-serien «Downton Abbey» en hit verden over, og fansen gråt seg gjennom siste episode, som ble sendt på slutten av fjoråret.

Siden serieslutt har det gått rykter om at serien også skal bli en film, men foreløpig har ingenting blitt bekreftet.

Nå letter imidlertid skuespiller Michelle Dockery (34) - som spilte rollen som Lady Mary Crawley i serien - på sløret om filmplanene.

- Jeg tror det er muligheter for en film. Det er noe jeg ville vurdert av hele mitt hjerte, så vi får se. Det er ikke sikkert «Downton Abbey» er over helt ennå, sier hun til The Telegraph og fortsetter:

- Jeg savner virkelig kollegene mine. Men vi er heldigvis fremdeles svært nære.

KJENT ROLLE: Michelle Dockery spilte rollen som spilte rollen som Lady Mary Crawley i den superpopulære serien.
&nbsp;Foto: ITV
KJENT ROLLE: Michelle Dockery spilte rollen som spilte rollen som Lady Mary Crawley i den superpopulære serien.  Foto: ITV Vis mer

Håper på film

Også skuespiller Joanne Froggatt (35) - som spilte Anna Bates i serien - har uttalt at hun tror det er en stor sjanse for at skuespillerne møtes igjen i en fremtidig filmatisering.

- Jeg tror det kommer en mulighet for en film etter hvert. Vi vet ingen ting ennå, men det har definitivt vært snakk om det, sa hun til CNN tidligere denne måneden.

ØNSKER FILM: Joanne Froggatt spilte rollen som Anna Bates. Her sammen med Brendan Coyle, som spilte rollen som Mr. Bates.
Foto: Nick Briggs/Carnival Film &amp; Tele
ØNSKER FILM: Joanne Froggatt spilte rollen som Anna Bates. Her sammen med Brendan Coyle, som spilte rollen som Mr. Bates.
Foto: Nick Briggs/Carnival Film & Tele
Vis mer

Mistet forloveden

Det var ikke bare «Downton Abbey» Michelle Dockery måtte ta farvel med på slutten av fjoråret. I desember mistet hun forloveden John Dineen av kreft.

Forloveden gikk bort på Marymount Hospital i Orland, og døde av en sjelden krefttype kun to dager før Dockerys 34-årsdag.

Michelle var i USA for å promotere serien da John ble alvorlig syk. Hun fløy dermed rett tilbake til England for å stille opp for sin syke forlovede.

34-åringen gikk bort 13. desember, og få dager etter holdt hun en rørende tale i begravelsen hans.

- John var ekstremt lojal både i jobben og i privatlivet. Det var klart at når han var på din side, så var han virkelig der. Jeg er beæret over å ha kjent ham, å elske ham og bli elsket av ham. Han var min venn, min konge, min helt, mitt alt. Vi feirer ham, vi hedrer ham og vi savner ham, sa Dockery ifølge The Irish Times.

Michelle og John ble sammen i 2013, etter de ble introdusert av Dockerys «Downton Abbey»-kollega Allen Leech (34). Parets forlovelse ble kjent i februar i fjor.

Saken ble opprinnelig publisert på seher.no.