Trond Fausa Aurvåg og Lena Kristin Ellingsen:

Skuespillerparet venter sitt andre barn

- Det er ikke så lenge til, sier «Vikingane»-stjerna til Dagbladet.

BLIR TOBARNSFORELDRE: Skuespillerparet Trond Fausa Aurvåg og Lena Kristin Ellingsen venter sitt andre barn sammen. Her ankommer de Komiprisen sammen i 2013. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
BLIR TOBARNSFORELDRE: Skuespillerparet Trond Fausa Aurvåg og Lena Kristin Ellingsen venter sitt andre barn sammen. Her ankommer de Komiprisen sammen i 2013. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det profilerte skuespillerparet Trond Fausa Aurvåg (44) og Lena Kristin Ellingsen (36) skal bli foreldre for annen gang.

Det bekrefter Fausa Aurvåg overfor Dagbladet.

- Ja, det stemmer det, sier den «Vikingane»-aktuelle skuespilleren.

Ukas utgave av Her og Nå omtaler graviditeten, men i et intervju Fausa Aurvåg gjorde med Dagbladet Pluss tidligere i høst var familieforøkelsen også et tema. Ifølge ukebladet venter paret barn nummer to i løpet av vinteren.

Fausa Aurvåg bekrefter at termin ikke er så langt unna overfor Dagbladet i dag.

- Ja, det er ikke så lenge til, forteller 44-åringen.

TV-AKTUELL: I høst har Trond Fausa Aurvåg vært å se i den suksessrike NRK-serien «Vikingane». Foto: NRK
TV-AKTUELL: I høst har Trond Fausa Aurvåg vært å se i den suksessrike NRK-serien «Vikingane». Foto: NRK Vis mer

Både Fausa Aurvåg og Ellingsen er svært etablerte skuespillere.

Fausa Aurvåg har de siste åra gjort suksess med tv-serier som «Lilyhammer» og «Neste sommer», og er om dagen å se i adventskalenderen «Nissene over skog og hei» på TVNorge.

Ellingsen er på sin side blitt rikskjendis gjennom serier som «Himmelblå», «Kampen for tilværelsen» og «Dag».

Oppkalte sønnen etter to onkler

Trond Fausa Aurvåg og Lena Kristin Ellingsen gifta seg i august 2014, i Gamle Aker kirke i Oslo.

- Det var veldig rørende å se Lena Kristin komme oppover kirkegulvet, da kom tårene, avslørte en rørt brudgom etter vielsen den gang.

Paret har vært sammen siden 2006 og fikk sønnen Ole Ivan (3) i juli 2013.

Saken fortsetter under bildet.

GIFTET SEG: Trond Fausa Aurvåg og Lena Kristin Ellingsen på bryllupsdagen sin i august 2014. Foto: Tor Lindseth / Aller Media
GIFTET SEG: Trond Fausa Aurvåg og Lena Kristin Ellingsen på bryllupsdagen sin i august 2014. Foto: Tor Lindseth / Aller Media Vis mer

Tidligere har Ellingsen, kjent fra NRK-serien «Mammon», fortalt at de kaller sønnen Ivan til vanlig, men at navnet har en helt spesiell betydning:

- Under andre verdenskrig døde mange russiske krigsfanger i fangeleiren i Saltdal, der jeg er vokst opp. Min bestefar hjalp en av disse fangene - en kar som het Ivan - under og etter krigen.

- Siden døpte han en av sine sønner, min onkel, etter denne krigsfangen. Nå har Trond og jeg tatt Ivan-navnet videre til en ny generasjon, fortalte hun til Seoghør.no høsten 2013.

Parets førstefødte er oppkalt etter to onkler, ettersom Ole er navnet på Fausa Aurvågs onkel.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer