Kristin Gjelsvik:

- Skulle drepe ham med blikket

Kristin Gjelsvik har fått mye oppmerksomhet for «steinansiktet» på parketten i «Skal vi danse».

SNAKKIS: Det var ingenting å utsette på Kristin Gjelsviks ansiktsuttrykk i helga. Nå forteller hun om det «alle» snakker om. Foto: Espen Solli / TV 2
SNAKKIS: Det var ingenting å utsette på Kristin Gjelsviks ansiktsuttrykk i helga. Nå forteller hun om det «alle» snakker om. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter helgas «Skal vi danse»-premiere fikk idrettsutøver Birgit Skarstein (31) mye oppmerksomhet som første deltaker noensinne i rullestol. Hun imponerte på parketten, og høstet gode tilbakemeldinger fra konkurrenter, seere og ikke minst dommerne.

Oppmerksomhet fikk også influenser Kristin Gjelsvik (34) for sin paso doble, og ikke minst for innlevelsen hun leverte på parketten.

Gjelsvik danset like før Skarstein, og selv om 34-åringen avslører at hun var svært nervøs, var det tilsynelatende ingenting som kunne vippe henne av pinnen - hvert fall ikke svekke innlevelsen.

- Dødsblikk

I etterkant har nettopp influenserens uttrykk fått mye oppmerksomhet i sosiale medier, noe hun selv også påpeker på Instagram.

«Det blir litt mindre underbitt, åpen munn, og strengetryne på lørdag, altså, men fy fader som jeg koste meg på parketten i går med min fantastiske dansepartner Catalin Andrei Mihu», skriver hun.

Overfor Dagbladet forteller 34-åringen at flere har sagt at hun så altfor skummel ut. Tilbakemeldingene tar hun imidlertid til seg med humor.

- Jeg har jo på en måte gjort paso doble riktig da, sier hun lattermildt, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer