Kjell-Ola Kleiven:

Skulle finne kjæreste på TV - nå trekker han seg

- Jeg måtte selvsagt ta praten med TV 2.

NY KJÆRESTE: TV3-profil Kjell-Ola Kleiven skulle delta i «Kjendis søker kjæreste» på TV 2 denne våren, men bekrefter i stedet at han har funnet lykken utenfor programmet. Foto: NTB scanpix/ Privat
NY KJÆRESTE: TV3-profil Kjell-Ola Kleiven skulle delta i «Kjendis søker kjæreste» på TV 2 denne våren, men bekrefter i stedet at han har funnet lykken utenfor programmet. Foto: NTB scanpix/ Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I høst ble det kjent at «Svindeljegerne»-programleder Kjell-Ola Kleiven (41) var blant deltakerne i TV 2s nye realitykonsept, «Kjendis søker kjæreste».

Nå viser det seg imidlertid at Kleiven likevel ikke blir å se i programmet, som har premiere denne våren. Årsaken? Han har allerede fått seg kjæreste.

Overfor Dagbladet røper Kleiven noen detaljer om sin kjære:

- Vi møttes på en restaurant i Oslo hvor hun jobber. Hun var fryktelig søt, så da måtte jeg bli kjent med henne. Hun heter Thao og er 35 år. For tiden er vi på ferie sammen på Gran Canaria hvor jeg har hus. Vi er begge veldige aktive, så vi koser oss sammen her nede med blant annet turer i fjellet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Jente med stor «J»

Det var slutten i september at TV 2 presenterte «Svindeljegerne»-profilen som én av fem kjendiser som skulle søke kjærligheten på tv-skjermen. I løpet av tiden som har gått siden, har sivilstatusen altså endret seg for Kleiven - uten at det var planen.

- Jeg skulle absolutt være med på «Kjendis søker kjæreste», men med livet vet man aldri hva som skjer. Da jeg traff Thao var hun en jente med stor «J», hun var positiv, fin og vanvittig bra, forklarer han til Dagbladet, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer