NY KJÆRESTE: TV3-profil Kjell-Ola Kleiven skulle delta i «Kjendis søker kjæreste» på TV 2 denne våren, men bekrefter i stedet at han har funnet lykken utenfor programmet. Foto: NTB scanpix/ Privat
NY KJÆRESTE: TV3-profil Kjell-Ola Kleiven skulle delta i «Kjendis søker kjæreste» på TV 2 denne våren, men bekrefter i stedet at han har funnet lykken utenfor programmet. Foto: NTB scanpix/ PrivatVis mer

Kjell-Ola Kleiven:

Skulle finne kjæreste på TV - nå trekker han seg

- Jeg måtte selvsagt ta praten med TV 2.

I høst ble det kjent at «Svindeljegerne»-programleder Kjell-Ola Kleiven (41) var blant deltakerne i TV 2s nye realitykonsept, «Kjendis søker kjæreste».

Nå viser det seg imidlertid at Kleiven likevel ikke blir å se i programmet, som har premiere denne våren. Årsaken? Han har allerede fått seg kjæreste.

Overfor Dagbladet røper Kleiven noen detaljer om sin kjære:

- Vi møttes på en restaurant i Oslo hvor hun jobber. Hun var fryktelig søt, så da måtte jeg bli kjent med henne. Hun heter Thao og er 35 år. For tiden er vi på ferie sammen på Gran Canaria hvor jeg har hus. Vi er begge veldige aktive, så vi koser oss sammen her nede med blant annet turer i fjellet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Jente med stor «J»

Det var slutten i september at TV 2 presenterte «Svindeljegerne»-profilen som én av fem kjendiser som skulle søke kjærligheten på tv-skjermen. I løpet av tiden som har gått siden, har sivilstatusen altså endret seg for Kleiven - uten at det var planen.

- Jeg skulle absolutt være med på «Kjendis søker kjæreste», men med livet vet man aldri hva som skjer. Da jeg traff Thao var hun en jente med stor «J», hun var positiv, fin og vanvittig bra, forklarer han til Dagbladet, og legger til:

- Det var en mulighet jeg ikke kunne gi fra meg. Jeg måtte selvsagt ta praten med TV 2, men de var veldig forståelsesfulle. Vi var litt i gang med innspilling, men det føltes så riktig med henne.

TRUET: Under et opptak i en elektronikkbutikk på Gran Canaria blir «Svindeljegerne»-programleder Kjell-Ola Kleiven truet med pistol. Video: TV 3 Vis mer

Forståelse fra TV 2

Kjell-Ola Kleiven skulle egentlig erstatte spilloppmaker Frank Løke (38) i TV 2-programmet, fordi sistnevnte ble fjernet fra den opprinnelige casten etter at han ble kastet ut av «Skal vi danse» i midten av september.

TV3-programlederen forsikrer at det ikke ble dårlig stemning da han fortalte at «Kjendis søker kjæreste» ikke var aktuelt for ham likevel.

- TV 2 forsto veldig godt. Når man takker ja til et sånt program så er man jo singel, men man kan ikke betinge livssituasjonen sin. Man vet ikke når den rette dukker opp. Vi har det kjempefint sammen, sier Kleiven.

- Hvor lenge vi har vært sammen? Det er litt vanskelig å si faktisk, men vi har det sjukt fint.

DET FØRSTE INTERVJUET: Frank Løke er hjemme igjen etter «Skal vi danse»-skandalen. Se det første intervjuet med ham her. Reporter: Linn Christin Marthinussen. Video: Andreas Fadum / Dagbladet Vis mer

Får ikke erstatter

Pressekontakt for «Kjendis søker kjæreste» i TV 2, Anne Martha Leidland, har følgende å si om at Kleiven har trukket seg fra det ferske programmet:

- Kjell-Ola valgte for en stund tilbake å trekke seg fra «Kjendis søker kjæreste». Det blir ikke hentet inn en erstatter for ham i programmet, men seerne har masse spennende i vente når serien har premiere senere i vår.

Dermed blir det altså de fire kjendisene Ida Fladen (32), Lilli Bendriss (73), Dennis Vareide (28) og Glenn Jensen (31) seerne får følge på kjærestejakt denne våren - i hvert fall foreløpig.